ACUM GĂSEȘTI DĂ O ȘANSĂ REALĂ RELAȚIILOR DE CUPLU! VOL.1: DEMASCAREA IPOCRIZIEI ÎN RELAȚIILE DE CUPLU PE:

  Viața îți fredonează adevărul permanent. Discret, dar neîncetat. Trebuie doar să schimbi focusarea de la mental la percepție.

   Dacă totuși ai avut urechile înfundate sau s-a întâmplat să nu fii pe același ton cu melodia adevărului, Cristi Popan îți vine în ajutor și îți clarifică un subiect considerat de mulți a fi tabu, și anume: Demascarea ipocriziei în relațiile de cuplu, subiect care constituie și titlul primului volum din seria Dă o șansă reală relațiilor de cuplu!

  Eu nu aud ce spui. Sunt preocupat să simt ce ești când spui ceva sau când taci. La început simt vag, iar pe măsură ce te cunosc și ne apropiem, simt în detaliu, astfel încât la un moment dat, am acces la o mare parte din codul genetic al sufletului tău.

 Cartea este o adevărată călătorie de conștientizare a propriei persoane. Pe lângă răspunsurile la multe dintre întrebările pe care poate nici nu ai avut curaj să le pui sau pe care le-ai ignorat în mod efectiv, Cristi Popan te provoacă să te introspectezi, să vezi care este motivul real pentru care accepți atât de multe într-o relație sau de ce nu poți trece peste anumite lucruri.

   Momentele faine depind de ceea ce ești.

 Încă de la primele pagini vei fi, la propriu și la figurat, lovit de o sinceritate și de o asumare cum poate nu ai mai întâlnit la alți autori. Cum se traduce asta? Ei bine, gândește-te la Cristi ca la acel prieten care în loc să te mângâie pe creștet și să îți spună că viața e grea, că totul e greu, că lumea e rea, că totul va fi bine, că o să treacă etc (sună cunoscut, nu?) te scutură bine de tot de umeri și te face să vezi realitatea cu alți ochi. E ca și când îți ia acel văl de pe ochi care te împiedica să vezi ce era realmente în jurul tău, dar și în interiorul tău.

 Când iubitul tău nu poate trăi fără tine…aflați de la băiatu’…că asta se-ntâmplă doar pentru că iubitul nu poate trăi cu el însuși. Mai simplu: iubirea lui pentru tine este fuga lui de el însuși. Și așa cum foarte ușor vă puteți imagina, nimeni nu fuge de ceva frumos sau plăcut. Toți fug de ceva neplăcut. Înțelegeți acum de ce nu ar trebui să vă bucurați prea tare când sunteți indispensabili fericirii cuiva.

 Elemente clișeice demontate cuvânt după cuvânt, pagină cu pagină, clarificarea unor diferențe aparent insesizabile între termeni pe care îi utilizezi frecvent (iubire, îndrăgostit), tot ce ai vrut sau…nu ai vrut să știi, se află în această carte! Să mai zic și despre șobolani? Eh, despre ei descoperi tu mai multe în ceea ce a scris Cristi Popan, s-ar putea să ai un șoc când vei vedea sub ce formă apar ei în realitate! 🙂

   Nu uitați că în modul în care acceptați ca ușile să se închidă poate sta motivația redeschiderii lor!

Titlu: Dă O șansă Reală Relațiilor De Cuplu! Vol.1: Demascarea Ipocriziei în Relațiile De Cuplu
Autor: Cristi Popan
An apariție : 2015
Editura: PIM
Nr. Pagini: 366
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 1.10.2017
Nota recenzorului: n/a
Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 913 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra