ACUM GĂSEȘTI DĂ O ȘANSĂ REALĂ RELAȚIILOR DE CUPLU! VOL.2: REVENIND LA INTEGRITATE LIBERTATE ȘI PASIUNE ÎN CUPLU PE:

   Știu că vă vine greu să credeți, dar foarte mulți dintre căutătorii disperați de adevăr caută doar confirmarea că nimeni nu le poate vedea impostura căutărilor lor. La fel este și cu problemele din relații. Să nu vă imaginați că cei care-și caută cauzele problemelor lor chiar vor să le găsească. Majoritatea vor să găsească confirmarea că minciunile pe care și le spun sunt adevărate și că problemele lor sunt cauzate de oricine altcineva. Nici nu prea contează de cine.

   Cristi Popan se întoarce cu volumul 2 al seriei Dă o șansă reală relațiilor de cuplu!, în speță, Revenind la integritate, libertate și pasiune în cuplu. Astfel, cu aceeași asumare și onestitate cu care v-a obișnuit încă de la primul volum (pe care sper eu că l-ați citit 🙂 ), autorul continuă dezbaterea subiectelor cu privire la cuplu și chiar face anumite comentarii asupra unor articole pe teme relaționale.

   Când pur și simplu nu pui botu’ la teatrul și impostura nimănui, pentru că ești stabil în integritatea și luciditatea ta, ești respectat chiar dacă nu întotdeauna dorit.

 De data aceasta mult mai practic, aș putea spune eu, Cristi Popan, ia, la propriu, întrebările care i-au fost puse de-a lungul timpului și le dezbate, oferind astfel soluții persoanelor care se confruntă, poate, cu același tip de situații. Mai mult decât atât, dedică un întreg capitol acestui aspect, pe care îl împarte în întrebări ale femeilor și întrebări ale bărbaților, tocmai pentru a nu exista niciun fel de discriminare pentru cei care consideră că el ține partea vreunui anumit sex. Oh, să nu uit! Printre paginile cărții își va face apariția nimeni altcineva decât… șobolanul suprem! Dar stai liniștit, nu e cazul să te urci pe vreun scaun cu mătura în mână, țipând după ajutor pentru că îți este atât de teamă de creaturile acestea! Cristi Popan te va determina să faci față cu brio acestor specimene detestabile și…chiar să și înveți cum să faci să nu îți mai treacă pragul casei! 🙂

   În consecință, învățați să recunoașteți, căutați și păstrați cu grijă oamenii în care demnitatea este vie. Cu aceștia orice devine posibil și mai ales alături de ei nu contează unde ajungi și ce realizezi. Pentru că sensul este în relațiile pe care le-au creat și consolidat cu fiecare respirație și alegere.

Titlu: Dă O șansă Reală Relațiilor De Cuplu! Vol.2: Revenind La Integritate Libertate și Pasiune în Cuplu
Autor: Cristi Popan
An apariție : 2015
Editura: PIM
Nr. Pagini: 332
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 1.10.2017
Nota recenzorului: n/a
Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 917 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra