Recenzie „După ce ne-am întâlnit” de Anna Todd

by | Aug 13, 2016 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM ÎNTÂLNIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

după ce ne-am întâlnitAnna Todd a publicat După ce ne-am întâlnit în mod online la început, pe cunoscutul Wattpad. Autoarea a cucerit inimile a peste un miliard de cititori în mediul online, După ce ne-am întâlnit fiind transpusă astfel și în format fizic.

După ce ne-am întâlnit se vrea o carte cu și pentru adolescenți, o lectură sinceră, fără adaosuri de natură estetică. Se vrea o frescă a lumii tinerilor, dar eșuează la capitolul sinceritate și transpunerea realității pe hârtie. Am descoperit în După ce ne-am întâlnit un roman fain și comic, dar care, în opinia mea, nu aduce aproape deloc cu realitate. Recomand cartea doar persoanelor mega open-minded, pentru că unele pasaje sunt destul de greu de agreat. Romanul abordează sexualitatea din toate părțile (lucru pe care l-am găsit chiar deranjant la un moment dat), deci dacă nu sunteți fani ai acestui subiect, După ce ne-am întâlnit nu e pentru voi. Imagine after, daniel sharman, and after movie

Romanul prezintă povestea Tessei, o tipă care e prezentată în primele pagini ca fiind tocilara supremă, o fată pentru care învățatul e tot ce contează cu adevărat. Lucrurile se schimbă când, pășind pe porțile universității, tânăra se îndrăgostește aproape la prima vedere de Hardin, personajul care întruchipează la perfecție tipologia băiatului rău. Și deși Tessa are prieten, nu-și poate lua gândul de la rebelul cuceritor.

Știu, După ce ne-am întâlnit pare cartea care prezintă povestea clișeică dintre fata bună și băiatul rău, și așa și este 50% din roman. Celălalt procent de 50% a fost destul de interesant, un amestec omogen de sentimente și trăiri transpuse destul de inteligent pe hârtie.

Tessa e un personaj pe care-l detest. N-am empatizat absolut deloc cu ea, am găsit-o naivă, credulă și foarte ușor de manipulat. Alegerile făcute de ea m-au intrigat, în mare parte. Știu că poate ăsta era și scopul autoarei, să creeze un personaj feminin care să sublinieze cât de vulnerabili și naivi suntem când vine vorba de dragoste și ce impact are aceasta asupra noastră.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anna Todd

Just because he can’t love you the way you want him to doesn’t mean he does’t love you with everything he has.

Nici de Hardin nu m-am îndrăgostit, dar l-am descoperit ca fiind mai determinat și mai sigur pe sine, în comparație cu Tessa, lucru care mi-a plăcut la el. La sfârșitul seriei After am găsit o Tessa la fel de naivă și ușor de manipulat, dar măcar era fericită.

După ce ne-am întâlnit e o carte ușor de citit, asta dacă nu luăm în considerare limbajul ușor vulgar și obscen (foarte obscen) care piperează romanul. Personajele au fost conturate în mod inedit, deși mă așteptam la ceva mult mai wow, After fiind o serie extrem de lăudată în mediul virtual.

După ce ne-am întâlnit e o lectură interesantă și captivantă, care prezintă povestea de dragoste ușor clișeică dintre doi tineri care găsesc refugiu unul în celălalt. Cu siguranță vor fi mulți dintre noi care se vor regăsi în povestea de dragoste dintre Tessa și Hardin, două spirite adolescentine care nu trăiesc pentru a iubi, ci iubesc pentru a trăi.

 

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM ÎNTÂLNIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: După Ce Ne-am întâlnit
Autor: Anna Todd
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 640
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 13.08.2016
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Arianna Suduc este redactor Booknation.ro de 1882 zile și a scris până acum 176 articole. Se află pe poziția 8 din 142 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Arianna Suduc aici. Arianna Suduc are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
îmi place să dau cuvintele mele lumii dimineața. iubitoare de cafea cărți ceai pisici toamnă și frumos.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela
Barbalata Mirela

Am tot citit despre aceasta serie numai lucruri pozitive. Se pare ca a avut un succes rasunator nu doar afara ci si la noi 🙂