Recenzie „Eliberarea de jocurile minții: ghid practic pentru iluminare” de Marius Mihai Lungu

de | sept. 21, 2017 | Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți, Spiritualitate

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ELIBERAREA DE JOCURILE MINȚII: GHID PRACTIC PENTRU ILUMINARE PE atman

   Care crezi că este dorința ascunsă a fiecăruia dintre noi?

   Ar fi tare frumos dacă am avea posibilitatea, măcar pentru o zi, să aflăm dorințele ascunse ale oamenilor. Acele vise cărora nu le dau nicio șansă și pe care le lasă acolo, ascunse undeva, într-un colțișor, de teamă să nu dispară dacă cineva o să afle de ele. Ar fi tare frumos să le cunoaștem. Așa, i-am ajuta să și le îndeplinească…și poate am dobândi și noi curajul de a ni le îndeplini pe ale noastre.

   Un mesaj într-o sticlă aruncată în mare. Un strigăt de ajutor de la un om care nu se mai regăsea. Un trup care se juca de-a v-ați ascunselea cu sufletul. Așa începe povestea cărții Eliberarea de jocurile minții: ghid practic pentru iluminare a autorului Marius Mihai Lungu.

   Dintotdeauna omul a simțit că în el există ceva mult mai măreț decât putea să perceapă cu simțurile obișnuite, numai că în această căutare consideră iluzia drept realitate, ajungând să se complacă într-o stare de căutare nesfârșită, acceptând efemerul drept etern și poftele drept motivații esențiale.

   Cu toate că te-ai aștepta ca valurile să fi ascuns foarte bine sticla și conținutul ei, se pare că acestea au știut cumva că mesajul trebuia să ajungă la o anumită persoană. Și asta s-a și întâmplat, astfel că răspunsurile au început să își facă simțită prezența în viața autorului.

   Unde dispăruseră optimismul și veselia care mă caracterizau? Parcă totul se întunecase în lumea și în gândurile mele. Mă simțeam atacat din toate direcțiile și parcă nu mai aveam nici puterea, nici dorința de a mă lupta.

   Despre persoana în ale cărei mâini a ajuns mesajul, ei bine, aceasta, chiar după cei 10-12 ani de conversații cu autorul, rămâne  un mister. Dar nu cred că aceasta este esența. Ci faptul că acest om s-a dovedit a fi un element esențial în conștientizarea de sine a autorului.

   Uneori, atunci când sufletul îți trimite semnale de alarmă că ceva este în neregulă, este bine să îl asculți. Sau să rogi pe altcineva să te ajute să reînveți să simți ce e important cu adevărat pentru tine.

   O poveste ce merită citită, plină de lucruri importante care te vor face să înțelegi care este adevăratul tu.

 

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ELIBERAREA DE JOCURILE MINȚII: GHID PRACTIC PENTRU ILUMINARE PE atman

Titlu: Eliberarea De Jocurile Minții: Ghid Practic Pentru Iluminare
Autor: Marius Mihai Lungu
An apariție : 2015
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 243
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 21.09.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

De ce am citit cartea aceasta? Pentru că e timpul să accept o provocare. Iar cartea aceasta este o provocare. Te provoacă să îndrăznești să te transformi. Să te transformi în ceea ce te va face să te simți bine în propria piele. De ce o recomand și altora? Pentru că...

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Cred că trebuie menționat din start că e o carte pe care o recomand fanilor lui King, adică celor care au înclinație către supranatural, paranormal și ocult. Este o poveste bine gândită și cu un final elaborat minuțios care în mare măsură acoperă semnele de întrebare,...

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

"Lolita, lumina vieții mele, focul coapsei mele, păcatul meu, sufletul meu." Lo-lee-ta: vârful limbii făcând o călătorie de trei pași pe palat, ca să atingă, la trei, pe dinți. Era Lo, diminuată, dimineață, în picioare de patru picioare, într-un șosete, era Lola în...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1460 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 1 din 37 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments