Recenzie “Factorul Fred- cum poate pasiunea pentru ceea ce faci să transforme obișnuitul în extraordinar” de Mark Sanborn

by | Jul 29, 2017 | Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA FACTORUL FRED- CUM POATE PASIUNEA PENTRU CEEA CE FACI SĂ TRANSFORME OBIȘNUITUL ÎN EXTRAORDINAR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

    Te plângi câteodată că nu îți ajung banii, nu? Că nu te bucuri de suficientă libertate pentru a urma niște cursuri de instruire? Că nu beneficiezi de șanse mai multe? Cu alte cuvinte, ai senzația că îți lipsesc resursele necesare pentru a atinge performanța? Atunci gândește-te la Fred!

    Stai așa, m-ai pierdut! Fred? Cine este?

    Ei bine, se pare că răspunsurile la aceste întrebări le vei găsi exclusiv în cartea lui Mark Sanborn, devenită bestseller, denumită (să nu te mire): Factorul Fred- cum poate pasiunea pentru ceea ce faci să transforme obișnuitul în extraordinar.

    Ok, dar ce legătură am eu cu… Fred? Ne cunoaștem?

    Nu știu…dar, totul poate să pornească de la tine. Dacă îți dorești o lume cu mai mulți Fred, fii tu un Fred. Numai când tu vei începe să transformi obișnuitul în extraordinar vor începe și ceilalți să vadă posibilitatea pentru ei înșiși. Nu este chiar așa de greu. De fapt, este mai greu să nu fii un Fred.

    Stai puțin! Deci, nu îmi spui măcar cine e sau ce e, dar vrei să fiu ca el? Tu vorbești serios?

    În cartea sa, autorul Mark Sanborn (unul dintre cei mai tineri oratori menționați în Speaker Hall of Fame) ne oferă secretul lui Fred legat de cum ne putem transforma viața din monotonă, anostă, în ceva extraordinar.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Mark Sanborn

    Am întâlnit primul Fred imediat după ce am cumpărat ceea ce eu am numit noua noastră casă veche[…] Descoperă potențialii Fred!

    Primul Fred? Potențiali? Sunt mai mulți? Ce e asta? Invazie?

    Ce observi atunci când ești în vacanță? Dacă ești un fotograf pasionat, probabil vei avea atenția concentrată pe cadre deosebite. Dacă ești muzician, vei acorda mai multă atenție decât ceilalți muzicii interpretate în locația respectivă. Concluzia este că îți concentrezi atenția în funcție de interesele tale.

    Așadar, acum și aici ți se oferă o carte care te va inspira atât de mult încât vei face imediat o listă cu oamenii cărora trebuie să le-o dai să o citească!

    Și totuși… cine este acest Fred?

    Te las să descoperi, sunt sigură că vă veți înțelege minunat!

🔥 CARTEA FACTORUL FRED- CUM POATE PASIUNEA PENTRU CEEA CE FACI SĂ TRANSFORME OBIȘNUITUL ÎN EXTRAORDINAR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Factorul Fred- Cum Poate Pasiunea Pentru Ceea Ce Faci Să Transforme Obișnuitul în Extraordinar
Autor: Mark Sanborn
An apariție : 2007
Editura: BUSINESS TECH
Nr. Pagini: 140
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 29.07.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O carte subțire, pe care o poți lua cu tine oriunde, dar care totuși îți oferă niște lecții pe care nu le vei putea uita.

Aspecte Negative:

Nu există.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Recenzie „Întâlnindu-l pe domnul Parker” de Ana Iănescu

Recenzie „Întâlnindu-l pe domnul Parker” de Ana Iănescu

O lectură lejeră și amuzantă este remediul perfect pentru o zi ploioasă sau pentru o zi de vară călduroasă. Întâlnindu-l pe domnul Parker de Ana Iănescu este un ChickLit plin de umor, în care o fată obișnuită intră în lumea celor bogați fie că vrea sau nu. Deși...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1112 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments