Recenzie ,,Fii în formă! Puterea implicării totale” de Jim Loehr și Tony Schwartz

Titlu: Fii în Formă! Puterea Implicării Totale
Autor: Jim Loehr
,
Tony Schwartz
An apariție : 2011
Editura: Amaltea
Nr. Pagini: 271
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie ,,Fii în formă! Puterea implicării totale” de Jim Loehr și Tony Schwartz
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI FII ÎN FORMĂ! PUTEREA IMPLICĂRII TOTALE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Rareori ne gândim la cât de multă energie cheltuim, fiindcă, oarecum, considerăm că este de la sine înțeles faptul că energia de care dispunem este una fără limite. De fapt, solicitările din ce în ce mai mari ne epuizează progresiv rezervele de energie- în special în absența oricărui efort de a reface pierderea progresivă a capacității care apare odată cu vârsta.

   Așa cum spune și acest citat, ritmul în care trăim este din ce în ce mai rapid, de cele mai multe ori nu ne ajung cele douăzeci și patru de ore pe care le avem la dispoziție și astfel, încercăm să facem cât mai multe lucruri pentru a reuși să ținem pasul cu ceilalți din jurul nostru.

   Ei bine, Tony Schwartz și Jim Loehr au observat și ei această problemă cu care toți ne confruntăm, așa că au decis să o trateze într-o carte tare interesantă, care se numește Fii în formă! Puterea implicării totale.

   Pe scurt, cei doi autori ne învață pe parcursul paginilor acestei cărți, cum să reușim să ne direcționăm energia fizică, emoțională, mentală și spirituală pentru a ajunge să avem o viață mai împlinită și cu mult mai productivă.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jim Loehr.

    Speriat de un sentiment accentuat de neputință, cel ce face pe grozavul compensează starea tratându-i pe ceilalți cu asprime. Urmărit de sentimentul nerecunoscut de inadaptare, directorul de succes se laudă întotdeauna cu realizările sale și vorbește la nesfârșit despre persoanele importante și faimoase pe care le știe el. Incapabilă să-i recunoască invidia accentuată, gazda politicoasă și impecabilă găsește metode subtile pentru a se detașa și de a-i alunga pe toți din jurul ei.

   Cu alte cuvinte, cei doi autori atrag atenția asupra faptului că gestionarea timpului nu este în realitate o soluție viabilă. Ceea ce contează cel mai mult și ceea ce duce la rezultate remarcabile este gestionarea energiei. Este, ce-i drept, o opinie nouă, diferită de tot ceea ce s-a susținut până acum, care are drept scop obținerea echilibrului atât de dorit de noi toți.

   Ne grăbim să trecem prin viață fără să stăm un moment să reflectăm la ce anume vrem să fim sau unde dorim să ajungem. Suntem legați prin cabluri din ce în ce mai performante, dar ne topim văzând cu ochii.

 

ACUM GĂSEȘTI FII ÎN FORMĂ! PUTEREA IMPLICĂRII TOTALE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.