Recenzie “Fii în formă! Puterea implicării totale” de Jim Loehr și Tony Schwartz

by | Sep 30, 2017 | Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Psihologie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA FII ÎN FORMĂ! PUTEREA IMPLICĂRII TOTALE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

   Rareori ne gândim la cât de multă energie cheltuim, fiindcă, oarecum, considerăm că este de la sine înțeles faptul că energia de care dispunem este una fără limite. De fapt, solicitările din ce în ce mai mari ne epuizează progresiv rezervele de energie- în special în absența oricărui efort de a reface pierderea progresivă a capacității care apare odată cu vârsta.

   Așa cum spune și acest citat, ritmul în care trăim este din ce în ce mai rapid, de cele mai multe ori nu ne ajung cele douăzeci și patru de ore pe care le avem la dispoziție și astfel, încercăm să facem cât mai multe lucruri pentru a reuși să ținem pasul cu ceilalți din jurul nostru.

   Ei bine, Tony Schwartz și Jim Loehr au observat și ei această problemă cu care toți ne confruntăm, așa că au decis să o trateze într-o carte tare interesantă, care se numește Fii în formă! Puterea implicării totale.

   Pe scurt, cei doi autori ne învață pe parcursul paginilor acestei cărți, cum să reușim să ne direcționăm energia fizică, emoțională, mentală și spirituală pentru a ajunge să avem o viață mai împlinită și cu mult mai productivă.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jim Loehr

    Speriat de un sentiment accentuat de neputință, cel ce face pe grozavul compensează starea tratându-i pe ceilalți cu asprime. Urmărit de sentimentul nerecunoscut de inadaptare, directorul de succes se laudă întotdeauna cu realizările sale și vorbește la nesfârșit despre persoanele importante și faimoase pe care le știe el. Incapabilă să-i recunoască invidia accentuată, gazda politicoasă și impecabilă găsește metode subtile pentru a se detașa și de a-i alunga pe toți din jurul ei.

   Cu alte cuvinte, cei doi autori atrag atenția asupra faptului că gestionarea timpului nu este în realitate o soluție viabilă. Ceea ce contează cel mai mult și ceea ce duce la rezultate remarcabile este gestionarea energiei. Este, ce-i drept, o opinie nouă, diferită de tot ceea ce s-a susținut până acum, care are drept scop obținerea echilibrului atât de dorit de noi toți.

   Ne grăbim să trecem prin viață fără să stăm un moment să reflectăm la ce anume vrem să fim sau unde dorim să ajungem. Suntem legați prin cabluri din ce în ce mai performante, dar ne topim văzând cu ochii.

 

Titlu: Fii în Formă! Puterea Implicării Totale
Autor: Jim Loehr
,
Tony Schwartz
An apariție : 2011
Editura: AMALTEA
Nr. Pagini: 271
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1156 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 150 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments