Recenzie “Hit Yourself” de Florin Grozea

Titlu: Hit Yourself
Autor: Florin Grozea
An apariție : 2013
Editura: Polirom
Nr. Pagini: 2016
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Infra Sun
Publicată la 29.07.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA HIT YOURSELF ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

coperta carte Hit Yourself - Florin Grozea infrasunete.euE cineva pe aici care nu se visează, nu s-a visat niciodată antreprenor? Eu cred că nu, eu cel puţin mă văd în această postură. Cartea asta este una din cărţile care te pot ajuta să ajungi acolo.

E adevărat că este nișată pe partea de muzică dar nu numai. Sunt 100 de idei în carte, o parte dintre ele pot fi aplicate în orice domeniu. Adică ideea de bază rămâne, se aplică însă în mod diferit, schimbând unde este necesar.

Despre autor, nu ştiu dacă mai e cazul să vorbim. Ştim cu toţii că este fost membru fondator al celebrei Hi-Q, trupa ce a dominat muzica românească ani de zile. A avut şi are mai multe ocupaţii, este blogger, antreprenor, lector etc. Are diverse activităţi, puternic ancorat în online-ul românesc.

În această calitate a scris şi această carte, practic este o carte ce dă nişte hint-uri cuiva. Pe lângă ceva motivaţie, îţi dă un brânci în acest sens, cartea îţi prezintă practic, cu exemple ce ai de făcut. Cum spuneam, sunt câteva sfaturi universal valabile, ce se pot aplica şi în alte domenii, nu doar în domeniul muzical.

Asta pentru că nu sunt doar sfaturi cu privire la creaţie, la muzică în sine ci sunt sfaturi pentru artişti (din orice domeniu) şi pentru antreprenori. Adică, sunt sfaturi de genul să îţi faci şi să ai mereu la tine o carte de vizită. Apoi, deşi cartea este scrisă prin 2013 se specifică că este vital să ai un site de prezentare. Sunt date apoi sfaturi personale, să fii ordonat, să fii organizat, să te concentrezi pe creaţie.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Florin Grozea.

Cartea este presărată şi cu o ploaie de resurse utile, tot felul de sfaturi şi hint-uri sunt date la tot pasul. Îmi aduc aminte că am citit cartea aceasta acum vreo 4-5 ani, când, mă gândeam eu că mă apuc de hip-hop, la modul serios. Atunci am făcut un excel cu vreo 15-20 de site-uri cred. De hip-hop m-am lăsat dar site-urile le-am folosit, cel puţin o vreme.

Este o carte pe care o recomand oricui se apucă acum de făcut muzică, desenează, dansează, scrie, blogger sau nu etc. Asta pentru că poate fi considerată o carte inspirationala, ce îţi poate da nişte idei care te pot ajuta să te ridici măcar la nivelul de semi-amator, indiferent despre ce domeniu e vorba.

Evident, fără muncă nu vei putea face nimic, niciodată, indiferent de numărul de cărţi citite. Dar de-a lungul drumului, ai nevoie şi de cineva care să te călăuzească, de indicatoare şi semne de circulaţie.

🔥 CARTEA HIT YOURSELF ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.