ACUM GĂSEȘTI ÎMI PARE RĂU SUNT AȘTEPTATĂ PE:

„Îmi pare rău, sunt așteptată” scrisă de Agnes Martin-Lugand este cartea în care m-am regăsit 100%.

O poveste impresionantă a unei adolescente, a unei femei, a unui om puternic, povestea lui  Yaël.

Yaël reprezintă personajul principal care trăiește experiențe simple pe care fiecare dintre noi le experimentăm, doar că diferența este că ea se oferă complet unei singure experiențe. Munca. Locul de muncă devine pentru ea totul, locul de muncă o transformă dintr-o adolescentă energică într-un robot. Uită de tânăra plină de energie, uită de familie, uită să iubească.

Devine ușor, ușor  o străină pentru prieteni ei și pentru familia ei, nici ea nu se mai recunoaște uneori.

Cred că toți ajungem într-un anumit moment să ne dedicăm complet locului de muncă, planului profesional fără să realizăm că viața trece pe lângă noi.

Yaël nu își imaginează că o să poată să redevină cine a fost, dar într-o vacanță cu familia  descoperă că se poate și realizează că atunci când te aștepți mai puțin viața poate lua o întorsătură de 180 de grade.

Nu am putut să las carte din mână până nu am ajuns la partea în care  Yaël se întâlnește cu prima ei dragoste și descoperă că este capabilă să iubească din nou. În acel moment am descoperit o poveste de dragoste care te face să zâmbești după fiecare cuvânt.

Povestea lui  Yaël te va ține cu sufletul la gură. Prin această carte o să descoperi o poveste unică de viață în care se dovedește a suta oară că fără dragoste nu putem să trăim cu adevărat.

Un mic sfat, atunci când citești acestă carte nu uita să te lași purtat de cuvinte, de sentimente și de trăiri. Nu pune un zid între cuvinte și tine. Dacă vei face asta vei realiza că sigur te regăsești în povestea lui Yaël.

Lectură plăcută 🙂

Titlu: Îmi Pare Rău Sunt Așteptată
Autor: Agnes Martin-Lugand
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 29.06.2017
Nota recenzorului: n/a

Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1171 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate