🔥 CARTEA ÎNCEPE CU CE NU-ȚI PLACE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

brian tracy incepe cu ce nu iti placeUnul dintre cele mai mari nume din lumea dezvoltării personale, Brian Tracy, a scris o carte care „te învață cum să scapi de factorii inhibanți sau restrictivi, de toate acele lucruri neplăcute pe care le amâni întruna sperând să scapi de ele”.

Începe cu ce nu îți place este o carte de căpătâi în ceea ce privește organizarea și prioritizarea activităților cât și managementul timpului – aspecte care ignorate ajung să devină probleme pentru majoritatea celor care au o creștere bazată pe tot mai multe responsabilități și sarcini de îndeplinit în carieră.

Începe cu ce nu îți place e o carte de strategii și tehnici concrete cuprinse 21 de capitole. Un aspect important pentru cei care își doresc cu adevărat să studieze și să aplice dezvoltarea personală, nu să o mențină la un nivel teoretic, e că la finalul fiecărui capitol există un mic rezumat al acestuia, rezumat ce poate fi foarte ușor de parcurs ulterior și care conține un apel la acțiune – o idee concretă a ce ai de făcut în continuare.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Brian Tracy.

21 de soluții pentru a pune capăt amânărilor și a realiza mai mult într-un timp mai scurt

Titlul original al cărții, Eat the frog first, a pornit de la citatul lui Mark Twain care spune că dacă mănânci o broască de dimineață, nimic n-o să ți se mai pară dificil în acea zi. Citind cartea și făcând exercițiile propuse, vei putea să descoperi care sunt broaștele pe care trebuie să le mănânci de dimineață astfel încât să ai mai mult spor și un progres mai accelerat.

Brian Tracy te mai învață:

  • să îți planifici eficient ziua
  • care e regula 80/20 și care sunt efectele ei
  • o metodă genială de a identifica care din task-urile zilnice sunt cu adevărat importante
  • cum să te grăbești încet și multe altele.

Recomand cartea atât celor care deja suferă de aglomerare și de „sindromul stagnării”, dar și celor care își doresc o carieră de succes, mai multă responsabilitate și, implicit, mai multe rezultate în toate aspectele cheie ale vieții.

🔥 CARTEA ÎNCEPE CU CE NU-ȚI PLACE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Începe Cu Ce Nu-ți Place
Autor: Brian Tracy
An apariție : 2008
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 128
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 19.03.2016
Nota recenzorului: n/a

Avatar
Autor: Adrian Stepan
Redactor de 2024 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adrian Stepan
Adrian Stepan mai scrie și pe http://stepanadrian.ro