Recenzie „Îndrăznește să dai din fund ca să reușești” de Etienne Liebig

Titlu: Îndrăznește Să Dai Din Fund Ca Să Reușești
Autor: Etienne Liebig
An apariție : 2010
Editura: House of Guides Publishing Grup
Nr. Pagini: 128
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Oana Pauna
Publicată la 24.06.2015
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI ÎNDRĂZNEȘTE SĂ DAI DIN FUND CA SĂ REUȘEȘTI PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

indrazneste-sa-dai-din-fund-ca-sa-reusesti_1_produs

Îndrăznește să dai din fund ca să reușești de Etienne Liebig este un ghid de buzunar despre cum să reușești în viață folosindu-ți farmecul personal.

Este acel tip de carte ușor de citit, înțeles și aplicat pe care îl poți răsfoi în metrou, autobuz sau tren pentru a petrece acel timp într-un mod relaxant. Se poate să fii surprins zâmbind, dar contează doar ceea ce înveți.

În puțin peste 100 pagini vei citi despre cum o femeie poate obține ceea ce vrea sau ce crede că merită folosindu-și la maximum atuurile personale.

Nu trebuie să pledezi spre „coucher pour reussir”, cum era titlul original, dar poți ajunge foarte sus dacă știi cum să vorbești, cum să ghicești gândurile oamenilor, cum să le dai sau să le spui ceea ce își doresc.

Personal, sunt fascinată de descifrarea gândurilor omenești, de înțelegerea mai profundă a fiecărui gest, a fiecărei priviri, a fiecărui cuvânt aruncat în vânt.

Am fost mereu o persoană tăcută căreia îi plăcea să observe oamenii din jur și să analizeze gesturile lor, de aceea m-am axat pe lectura unor cărți de dezvoltare personală cum este aceasta.

Sexul vinde. Femeia cucerește oferind. La aceste lucruri ne duce cu gândul titlul cărții. De fapt, cartea prezintă un studiu despre sexualitate, despre sentimente și emoții născute chiar și în mediul arid al companiilor în care relațiile între colegi nu sunt admise sau văzute cu ochi buni, cum se zice.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Etienne Liebig.

Iubirea și atracția sunt două lucruri care odată simțite ne fac să nu mai gândim rațional și să luăm decizii pe care în mod normal nu le-am lua.

Întâlnindu-te în fiecare zi cu aceeași persoană atrăgătoare, probabil că vei avea un fel de relație cu ea/el. Depinde de tine cât de apropiată va fi și cât va dura. Uneori oamenii își văd cei mai buni prieteni ca pe niște amici și când află că aceștia îi iubesc, se sperie, le este teamă de o potențială relație de iubire cu acea persoană și fug.

De cele mai multe ori rup legătura cu persoana care îi făcea cei mai fericiți, cu care puteau vorbi orice.

Suntem ființe raționale, dar nu luăm mereu decizii care să pară raționale. Știm doar că dorința de afirmare, de recunoaștere a meritelor, de satisfacție profesională ne face să luptăm cu toți concurenții pentru a fi pe primul loc. Devenim mai răi și mai egoiști.

Îmi plac cărțile de dezvoltare personală ca aceasta pentru că au un limbaj accesibil și sunt bine structurate. Au o mulțime de subtitluri reprezentative, exemple și situații reale, date din studii și cercetări.

Ceea ce te învață fiecare carte de dezvoltare personală, indiferent de tema aleasă, este faptul că pentru a fi fericit și împlinit trebuie doar să știi exact ce îți dorești și să faci orice pentru a ajunge acolo.

ACUM GĂSEȘTI ÎNDRĂZNEȘTE SĂ DAI DIN FUND CA SĂ REUȘEȘTI PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Un ghid util, amuzant și ușor de citit.

Aspecte Negative:

Dacă nu îți place stilul de dezvoltare personală, poți să nu cumperi această carte.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.