Recenzie „Îndrăznește să dai din fund ca să reușești” de Etienne Liebig

de | iun. 24, 2015 | Dezvoltare Personală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNDRĂZNEȘTE SĂ DAI DIN FUND CA SĂ REUȘEȘTI ARE REDUCERE PE:

indrazneste-sa-dai-din-fund-ca-sa-reusesti_1_produs

Îndrăznește să dai din fund ca să reușești de Etienne Liebig este un ghid de buzunar despre cum să reușești în viață folosindu-ți farmecul personal.

Este acel tip de carte ușor de citit, înțeles și aplicat pe care îl poți răsfoi în metrou, autobuz sau tren pentru a petrece acel timp într-un mod relaxant. Se poate să fii surprins zâmbind, dar contează doar ceea ce înveți.

În puțin peste 100 pagini vei citi despre cum o femeie poate obține ceea ce vrea sau ce crede că merită folosindu-și la maximum atuurile personale.

Dacă îți place recenzia cărții ÎNDRĂZNEȘTE SĂ DAI DIN FUND CA SĂ REUȘEȘTI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Etienne Liebig

Nu trebuie să pledezi spre „coucher pour reussir”, cum era titlul original, dar poți ajunge foarte sus dacă știi cum să vorbești, cum să ghicești gândurile oamenilor, cum să le dai sau să le spui ceea ce își doresc.

Personal, sunt fascinată de descifrarea gândurilor omenești, de înțelegerea mai profundă a fiecărui gest, a fiecărei priviri, a fiecărui cuvânt aruncat în vânt.

Am fost mereu o persoană tăcută căreia îi plăcea să observe oamenii din jur și să analizeze gesturile lor, de aceea m-am axat pe lectura unor cărți de dezvoltare personală cum este aceasta.

Sexul vinde. Femeia cucerește oferind. La aceste lucruri ne duce cu gândul titlul cărții. De fapt, cartea prezintă un studiu despre sexualitate, despre sentimente și emoții născute chiar și în mediul arid al companiilor în care relațiile între colegi nu sunt admise sau văzute cu ochi buni, cum se zice.

Iubirea și atracția sunt două lucruri care odată simțite ne fac să nu mai gândim rațional și să luăm decizii pe care în mod normal nu le-am lua.

Întâlnindu-te în fiecare zi cu aceeași persoană atrăgătoare, probabil că vei avea un fel de relație cu ea/el. Depinde de tine cât de apropiată va fi și cât va dura. Uneori oamenii își văd cei mai buni prieteni ca pe niște amici și când află că aceștia îi iubesc, se sperie, le este teamă de o potențială relație de iubire cu acea persoană și fug.

De cele mai multe ori rup legătura cu persoana care îi făcea cei mai fericiți, cu care puteau vorbi orice.

Suntem ființe raționale, dar nu luăm mereu decizii care să pară raționale. Știm doar că dorința de afirmare, de recunoaștere a meritelor, de satisfacție profesională ne face să luptăm cu toți concurenții pentru a fi pe primul loc. Devenim mai răi și mai egoiști.

Îmi plac cărțile de dezvoltare personală ca aceasta pentru că au un limbaj accesibil și sunt bine structurate. Au o mulțime de subtitluri reprezentative, exemple și situații reale, date din studii și cercetări.

Ceea ce te învață fiecare carte de dezvoltare personală, indiferent de tema aleasă, este faptul că pentru a fi fericit și împlinit trebuie doar să știi exact ce îți dorești și să faci orice pentru a ajunge acolo.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNDRĂZNEȘTE SĂ DAI DIN FUND CA SĂ REUȘEȘTI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: ÎNDRĂZNEȘTE SĂ DAI DIN FUND CA SĂ REUȘEȘTI
Autor: Etienne Liebig
An apariție : 2010
Editura: HOUSE OF GUIDES PUBLISHING GRUP
Nr. Pagini: 128
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 2459

Alte recenzii de la Etienne Liebig:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

"Toate florile Parisului" de Sarah Jio e o ficțiune istorică despre dragoste, supraviețuire și sacrificii în cel de-Al Doilea Război Mondial. Este cu adevărat o carte emoționantă care mie mi se pare perfectă de citit toamna. Viețile a două femei se întretaie iar...

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Viața este o cursă cu obstacole, obstacole ce parcă nu se termină niciodată și cu greu se lasă depășite. Momentele de fericire alternează cu cele neplăcute care ne pun răbdarea și rezistența la încercare. Am citit Hamnet scrisă de această autoare (care a fost...

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Am început să citesc această carte pentru că am primit-o în dar şi chiar dacă pe copertă scria că este un Bestseller al “The Sunday Times” nu o mai văzusem nicăieri în public şi nu citisem nimic despre ea. La ce te gândeşti când vezi Pandora? Desigur: cutia Pandorei,...

0 0 votes
Article Rating
Oana Pauna este redactor Booknation.ro de 3258 zile și a scris până acum 45 articole. Se află pe poziția 1 din 43 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Pauna aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments