Recenzie Invitație la viață de Tania Tița

by | Apr 20, 2015 | Dezvoltare Personală, Literatura Română, Recenzii cărți

🔥 CARTEA INVITAȚIE LA VIAȚĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Pe Tania Tița am avut plăcerea și onoarea să o cunosc în mediul online, ca mai apoi prietenia noastră să mai facă un pas, în offline. Este un om cu un suflet minunat, plin de căldură și iubire pentru tot ce există în interiorul ei, în viața ei, dar și în oamenii din afara ei. Este omul care dăruiește tuturor din iubirea ce-o simte, dăruiește oricui din conștientizările sale și din lecțiile pe care viața i le oferă în fiecare moment.

Cartea are ca tema principală viața așa cum este ea, iar personajul principal ești chiar tu – cel care citește cartea. Protagonistul este adevăratul tu,fără nici o mască, fără exagerări și adăugări inutile. Cartea Invitație la viață a fost scrisă de un suflet, cu sufletul plin de iubire și recunoștință, pentru sufletul fiecărui cititor în parte.

Invitație la viață de Tania TițaInvitație la viață, de Tania Tița este o carte de dezvoltare personală, dar eu cred cu tărie faptul că este mult mai mult decât o carte din această categorie, este mult mai mult decât o carte de citit, este o bucată de viață, o parte din sufletul autoarei, în care te poți regăsi și recunoaște cu ușurință. Este cartea pe care nu trebuie să o citești, doar trebuie să o simți, să o lași să-ți pătrundă în suflet și să lași iubirea să te cuprindă în totalitate.

Invitație la viață este iubirea care s-a cerut oferită, dăruită tuturor celor care au cu adevărat nevoie de un strop de căldură, lumină, culoare, de transformare, în două cuvinte simple: magie și miracol pentru viață.

Cartea Taniei Tița reușește să te pună față în față cu realitatea ta prezentă, te pune pe Tine față în față cu tine (da, cu litera mare pentru a marca adevăratul sine). Ești pus față în față cu tot ceea ce încă nu ai reușit să accepți la tine și viața ta, cu rănile și dezamăgirile trecutului, cu piedicile mentale și egotice care nu te lasă să fii tu cu adevărat și nu-ți permit să evoluezi și să-ți urmezi calea pe care o simte inima ta.

Invitație la viață chiar te invită la viață, te invită să trăiești în prezent, să lași haosul din exterior și să te retragi în liniște, să stai doar tu cu tine, să te gândești doar la tine și binele tău superior, căci cea mai importantă lecție este să știi să te apreciezi, să-ți cunoști valoarea și să faci doar ceea ce crezi și simți că este cel mai bine pentru tine.

Mesajul cărții este puternic, dar atât de delicat subliniat. Este surprins în fiecare pagină a cărții, este subtil și atât de bine exprimat – exprimare simplă, cuvinte pline de iubire și blândețe, încât întreaga carte este o adiere suavă peste sufletul îngreunat de gânduri negre, este o oază de liniște și de bunătate pe care o regăsești in tine cu fiecare paragraf pe care reușești să-l citești, să-l simți, să-l înțelegi.

Invitație la viață este și o analiză sinceră pe care o faci vieții tale, este ocazia perfectă să pui în balanță fiecare experiență trăită, este cea mai simplă modalitate de a învăța și a înțelege tot ceea ce ți se părea de neînțeles și neacceptat până acum. Înțelegi cât de simplu este să-ți transformi viața și să o trăiești exact așa cum simți, renunțând la tot ceea ce nu își mai este necesar – cu iubire, recunoștință, iertare, bunătate și blândețe.

Recomand cartea Invitație la viață, de Tania Tița tuturor care au nevoie de liniște interioară și exterioară, care simt nevoie să înțeleagă rolul profund al experiențelor triste, celor care au se simt abandonați, neînțeleși, neacceptați, dar mai ales celor care citesc frecvent cărți de dezvoltare personală.

O recomand pentru faptul că este o carte care se citește ușor, având un număr redus de pagini – dar vei simți nevoia să o recitești cândva, iar atunci vei realiza cât de mult ți se s-a schimbat viața, cât de mult te-ai schimbat tu de la prima întâlnire cu autoarea și cartea scrisă de ea.

Sunt la a treia recenzie a cărții și nu mă satur să scriu sau să vorbesc despre această carte ale cărei pagini au prins viață în mâinile mele.

Iubește-te pe tine și iubește-ți viața, căci viața te iubește și te respectă ca pe cea mai valoroasă avere.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții INVITAȚIE LA VIAȚĂ?

Vezi toată lista de cărți scrise de Tania Tița sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA INVITAȚIE LA VIAȚĂ CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Invitație La Viață
Autor: Tania Tița
An apariție : 2014
Editura: SELF PUBLISHING
Nr. Pagini: 150
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 20.04.2015
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Mesagerii Mamei Pământ” de Eliana Corina Ioniță

Recenzie ”Mesagerii Mamei Pământ” de Eliana Corina Ioniță

Vă salut cu bucurie, dragilor! Sunt fericită că natura începe să ne îmbrățișeze iar călduros și, în curând, vom citi în aer proaspăt. Până atunci, mai vin spre voi cu recomandări de volume care merită citite. Săptămâna aceasta am descoperit o carte revelatoare....

Recenzie “P.S: Îmi placi” de Kasie West

Recenzie “P.S: Îmi placi” de Kasie West

Ca orice adolescentă,Lilly About se confruntă cu drama de liceu. Atunci când pășește în curtea liceului ,singura sa dorința este să se teleporteze cât mai departe de Cade Jennings. Cade este cel mai popular băiat din liceu,chipeș dar arogant,joacă în echipa de...

0 0 vote
Article Rating
Laura Elena Apetroaie este redactor Booknation.ro de 2188 zile și a scris până acum 4 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura Elena Apetroaie aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments