🔥 CARTEA JOCUL VIEŢII ŞI CUM SĂ-L JUCĂM ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Există monente în viaţă când ai nevoie de un impuls ca să poţi merge mai departe, când sufletul ţi-e gol şi trebuie să-l umplii cu ceva, când nu eşti hotărât pe ce cale să o iei sau pur şi simplu nu te mai regăseşti.

Cititul mi-a adus mereu pacea şi liniştea necesară şi mai ales dacă am ales o carte de dezvoltare personală, spirituală. O carte care te linişteşte, care îţi deschide ochii, care te îndrumă.

Aici se află “modelul perfect” despre care vorbeşte Platon, Planul Divin, pentru că există un Plan Divin pentru fiecare persoană.

“Există un loc pe care îţi este dat să îl ocupi şi pe care nimeni altcineva nu îl poate ocupa, ceva care îţi este dat să faci şi nimeni altcineva nu îl poate face.”

Cartea am primit-o cadou de la elefant.ro şi consider că fiecare carte ajunge în viaţa noastră la momentul potrivit şi ne dă lecţia necesară în acel moment.

Florence Scovel Shinn (1871-1940) a fost o vizionară, artist, scriitor şi profesor de metafizică la New York, o susţinătoare a puterii gândului îşi învăţa elevii şi cititorii cum să dobândească sănătate, prosperitate şi fericire.

Jocul vieţii şi cum să-l jucăm este o carte plină de exemple din întâlnirile autoarei cu oamenii pe care i-a ajutat în diferite situaţii cu repere din biblie, cu apropiere faţă de divinitate.

Există un vechi proverb: omul nu îndrăzneşte să rostească decât cu trei scopuri, “să se vindice, să binecuvânteze sau să prospere”.

Ce spunem despre alţii se va spune despre noi şi ce urăm altora ne urăm nouă înşine.

“Blestemele sunt precum puii, se întorc acasă, la culcare.”

Atinge teme diferite din viaţă, rezolvate prin puterea gândului printr-un anumit mod de a acţiona spre a atrage  ceea ce este nevoie în viaţa ta. Poţi să o lecturezi pur şi simplu sau poţi să înveţi foarte multe din ea.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Florence Scovel Shinn

Niciodată nu vei putea primi ceea ce nu ai dăruit niciodată. Oferă iubire perfectă şi vei primi iubire perfectă.

Nici un om nu îţi este duşman, nici un om nu îţi este prieten, fiecare om îţi este învăţător.

Lectură plăcută !!!

 

 

 

 

🔥 CARTEA JOCUL VIEŢII ŞI CUM SĂ-L JUCĂM ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Jocul Vieţii şi Cum Să-l Jucăm
Autor: Florence Scovel Shinn
An apariție : 2016
Editura: INTROSPECTIV
Nr. Pagini: 126
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 8.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Avatar
Autor: Daniela
Daniela e Redactor Foarte Activ
Redactor de 1177 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Daniela