Recenzie La shopping și nu regret de Marjorie Hillis

by | May 26, 2015 | Dezvoltare Personală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LA SHOPPING ȘI NU REGRET ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

lexiconul-inutilitatii-1-1-produs_imagine

Un look de milioane costă. D-aia i se spune „de milioane”, nu? O ținută Chanel nu se demodează niciodată… dar investiția inițială e una foarte mare. Însă nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a arăta extraordinar. Ăsta e un mit! O adevărată doamnă știe cum și în ce să investească și asta nu doar când vine vorba de haine.

Dacă nu mă credeți pe mine, credeți-o atunci pe Marjorie Hillis. Aceasta a lucrat la prestigioasa revistă Vogue vreme de peste 30 de ani, ocupând chiar și funcția de editor adjunct. A semnat și câteva cărți de lifestyle / dezvoltare personală ce au devenit besteller-uri aproape instant. Între acestea se numără și Orchids On Your Budget: Or Living Smartly With What You Have  apărută și la noi în țară, la editura Nemira, cu titlul de La shopping și nu regret. Cartea este un adevărat „manual de stil pe timp de criză” cuprinzând numeroase sfaturi despre cum poți trăi cu stil fără a scoate prea mulți bani din buzunar.

Titlul în română e puțin înșelător. Cartea nu se rezumă la sfaturi de modă, chiar dacă și acestea sunt destul de prezente. Cartea tratează aspecte diverse din viața unei femei (întreținerea casei, mâncarea, problemele financiare, etc.) și ne arată cum putem trăi bine cu ceea ce avem. O femeie inteligentă și cu puțină imaginație se poate descurca oricum, oriunde – iată mesajul extrem de concentrat al acestei cărți.

Cartea lui Marjorie Hills se citește ușor și, în același timp, este extrem de utilă. Până la urmă ce femeie nu ar vrea să știe cum să aibă un look chic și o casă extraordinară cu bani puțini? Pe lângă sfaturi am apreciat foarte mult și cazurile folosite pentru a exemplifica fiecare capitol. M-au făcut să mă gândesc cum aș fi procedat în locul acelor persoane.

Personal, aș recomanda La shopping și nu regret chiar și domnilor – cu siguranță vor avea ceva de învățat.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții LA SHOPPING ȘI NU REGRET?

Vezi toată lista de cărți scrise de Marjorie Hillis sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LA SHOPPING ȘI NU REGRET CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: La Shopping și Nu Regret
Autor: Marjorie Hillis
An apariție : 2009
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 190
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 26.05.2015
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Mesagerii Mamei Pământ” de Eliana Corina Ioniță

Recenzie ”Mesagerii Mamei Pământ” de Eliana Corina Ioniță

Vă salut cu bucurie, dragilor! Sunt fericită că natura începe să ne îmbrățișeze iar călduros și, în curând, vom citi în aer proaspăt. Până atunci, mai vin spre voi cu recomandări de volume care merită citite. Săptămâna aceasta am descoperit o carte revelatoare....

Recenzie “P.S: Îmi placi” de Kasie West

Recenzie “P.S: Îmi placi” de Kasie West

Ca orice adolescentă,Lilly About se confruntă cu drama de liceu. Atunci când pășește în curtea liceului ,singura sa dorința este să se teleporteze cât mai departe de Cade Jennings. Cade este cel mai popular băiat din liceu,chipeș dar arogant,joacă în echipa de...

0 0 vote
Article Rating
Diana Elena Neaţă este redactor Booknation.ro de 2376 zile și a scris până acum 235 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments