Recenzie ,,Limbajul trupului” de Tonya Reiman

Titlu: Limbajul Trupului
Autor: Tonya Reiman
An apariție : 2010
Editura: Curtea Veche
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Irina Fodor
Publicată la 21.10.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

🔥 CARTEA LIMBAJUL TRUPULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Tonya Reiman, autoarea cărții intitulate Limbajul trupului, este una dintre specialiștii în limbajul corpului cunoscută în America datorită articolelor din numeroase publicații ca The New York Times și Cosmopolitan.

Ea reușește să facă din cititor un expert în comunicare cu ajutorul a doar nouă capitole. De la puterea din spatele limbajul trupului și până la înțelegerea semnalelor secrete, care sunt capitole importate, vei descoperi o grămadă de sfaturi.

Am putea spune că romanul conține aproximativ toate informațiile despre corpul uman și că se dau semnificații și celui mai nesemnificativ gest.

,,Fața este primul loc la care ne uităm pentru a înțelege emoțiile altor oameni.”

Există anumite mesaje cheie pe care interlocutorul ți le adresează doar prin comunicarea non-verbală, însă depinde de tine dacă le vei înțelege. Cu siguranță, acestea nu vor mai fi un secret după lecturarea acestei cărți.

,,Prin simpla accentuare a anumitor cuvinte, putem comunica mesaje complet diferite.”

Cel mai interesant este faptul că Tonya Reiman îți sugerează cum să negociezi eficient, cum să te apropii de un grup, cum să construiţi o echipă unită și chiar cum să devii un părinte mai bun.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Tonya Reiman.

Cartea este materializarea celui de-al șaselea simț întrucât te face să cunoști mai bine și mai repede oamenii cu care stai de vorbă.

,,Aproape fiecare dintre noi se naște cu abilitatea de a <<vorbi>> numeroase limbi ale trupului – de fapt, acesta este unicul nostru mod de comunicare când suntem bebeluși, înainte de a învăța să vorbim. ”

Limbajul trupului este un manual pentru a înțelege semnale subliminale și pentru a ne da seama de mesajele pe care le transmitem dar de care nu suntem conștienți.

Doar cititnd acesată carte poţi cunoşte gândurile celui din faţa ta prin decodificarea gesturilor sale sau a expresiilor faciale.

În cazul comunicării, limbajul non-verbal are o pondere mai mare decât mesajul propriu-zis.

🔥 CARTEA LIMBAJUL TRUPULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.