🔥 CARTEA LIMBAJUL TRUPULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Tonya Reiman, autoarea cărții intitulate Limbajul trupului, este una dintre specialiștii în limbajul corpului cunoscută în America datorită articolelor din numeroase publicații ca The New York Times și Cosmopolitan.

Ea reușește să facă din cititor un expert în comunicare cu ajutorul a doar nouă capitole. De la puterea din spatele limbajul trupului și până la înțelegerea semnalelor secrete, care sunt capitole importate, vei descoperi o grămadă de sfaturi.

Am putea spune că romanul conține aproximativ toate informațiile despre corpul uman și că se dau semnificații și celui mai nesemnificativ gest.

,,Fața este primul loc la care ne uităm pentru a înțelege emoțiile altor oameni.”

Există anumite mesaje cheie pe care interlocutorul ți le adresează doar prin comunicarea non-verbală, însă depinde de tine dacă le vei înțelege. Cu siguranță, acestea nu vor mai fi un secret după lecturarea acestei cărți.

,,Prin simpla accentuare a anumitor cuvinte, putem comunica mesaje complet diferite.”

Cel mai interesant este faptul că Tonya Reiman îți sugerează cum să negociezi eficient, cum să te apropii de un grup, cum să construiţi o echipă unită și chiar cum să devii un părinte mai bun.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Tonya Reiman

Cartea este materializarea celui de-al șaselea simț întrucât te face să cunoști mai bine și mai repede oamenii cu care stai de vorbă.

,,Aproape fiecare dintre noi se naște cu abilitatea de a <<vorbi>> numeroase limbi ale trupului – de fapt, acesta este unicul nostru mod de comunicare când suntem bebeluși, înainte de a învăța să vorbim. ”

Limbajul trupului este un manual pentru a înțelege semnale subliminale și pentru a ne da seama de mesajele pe care le transmitem dar de care nu suntem conștienți.

Doar cititnd acesată carte poţi cunoşte gândurile celui din faţa ta prin decodificarea gesturilor sale sau a expresiilor faciale.

În cazul comunicării, limbajul non-verbal are o pondere mai mare decât mesajul propriu-zis.

🔥 CARTEA LIMBAJUL TRUPULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Limbajul Trupului
Autor: Tonya Reiman
An apariție : 2010
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 21.10.2017
Nota recenzorului: n/a

Irina Fodor
Autor: Irina Fodor
Irina e Redactor Activ
Redactor de 1152 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Irina Fodor