🔥 CARTEA MANUAL REIKI TRADIȚIONAL USUI PLUS REIKI SHAMBALLA MULTIDIMENSIONALĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

”MANUAL REIKI TRADIȚIONAL USUI plus REIKI SHAMBALLA MULTIDIMENSIONALĂ” de John Armitage este o lectură diferită, cu pagini puține, dar cu o învățătură pe care nu mulți sunt în stare să o înțeleagă în totalitate.

Dr. Usui și-a dedicat întreaga viață pentru a descoperi Adevărul Antic. El a pus bazele Reiki-ului. Cu siguranță acum te întrebi ce înseamnă acest ”Reiki”. Ei bine, gândește-te că suntem formați din energie. Peste tot pe unde privim, în loc de obiectele / lucrurile pe care le știm, observăm și un câmp energetic.

În momentul în care tu, ca persoană, stai în preajma altor fiinte, preiei din energiile acestora. Ca simplu exemplu – să zicem că îți vine cea mai bună prietenă și îți povestește cât de nedreaptă este viața, cât de urât se comportă părinții cu ea, cât de neacceptată este de societate. Tu, ca o prietenă bună ce ești, o asculți, încerci să o liniștești și să îi ridici moralul. La sfârșitul discuției, ea se simte bine, și-a găsit motivația și puterea de a zâmbi. Dar tu? Tu ești cel care s-a demoralizat, deși nu ai trecut prin nicio întâmplare nefericită. Ești tristă, irascibilă și sesizezi și o durere de cap venită de nicăieri.

Ce s-a întâmplat? Ei bine, ea s-a încărcat cu energia ta pozitivă, iar tu i-ai preluat energiile negative. Ați făcut un ”transfer”, fără ca vreuna dintre voi să fiți conștiente.

Reiki este o metodă prin care poți învăța să îți cureți aura, să devii imun la energiile transmise de ceilalți. Dacă cineva te va întreba ce înseamnă acest cuvânt, spune doar atât ”reiki înseamnă iubire”.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de John Armitage

În fond, vindecarea poate fi efectuată de cineva care iubește, chit că vorbim despre iubire de sine sau de semeni. Metodele practice te vor face să îți pui întrebări, te vor intriga, ca mai apoi să fii pus în ipostaza de a realiza cât de ușor poți să te detașezi de ”negativismul” celor din jur.

Vei înțelege ce sunt chakrele și cum poți să le folosești pentru a-ți cunoaște trupul mai pe îndelete. Vei învăța să meditezi, să îți recunoști durerile fizice pentru a elimina blocajele energetie și, cel mai important, vei învăța totul despre ”autovindecare”.

Iubește, trăiește, învață, simte, experimentează!

🔥 CARTEA MANUAL REIKI TRADIȚIONAL USUI PLUS REIKI SHAMBALLA MULTIDIMENSIONALĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Manual Reiki TradiȚional Usui Plus Reiki Shamballa MultidimensionalĂ
Autor: John Armitage
An apariție : 1996
Editura: -
Nr. Pagini: 63
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 6.02.2019
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Cristina Zegheru
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 616 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Zegheru