🔥 CARTEA MOTIVE PENTRU A ZÂMBI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Motive pentru a zâmbi, scrisă de nimeni altul decât celebrul orator și autor de cărți motivaționale, Zig Ziglar, este, din punctul meu de vedere, o carte foarte bine scrisă și care te îndeamnă, încă de la primele pagini, la o citi.

   Tu,…, vei găsi în aceste mesaje încurajarea zilnică de care ai nevoie pentru a-ți urma visurile.

 Cartea lui Zig Ziglar este acel talisman norocos care îți înseninează ziua, încă de la primele cuvinte, cuprinzând peste o sută de scurte povești menite să îți readucă zâmbetul pe buze. Astfel, vei fi purtat prin Orășelul care a reușit, căci Nu contează de unde vii, ci încotro mergi, apoi vei Învăța să spui da, chiar dacă E nevoie de curaj și să treci peste Imposibilul de ieri ca să ajungi să cunoști Cum mâncăm un elefant.

  Mesajul este clar: Dacă aveți un vis și credeți cu adevărat că aveți posibilitatea de a-l transpune în realitate, urmați-l, nu vă dați bătut. Cine știe? Poate la următorul vostru efort cineva va spune Bună încercare!. Aceasta poate fi toată încurajarea de care aveți nevoie. Rețineți: succesul poate fi chiar după colțul străzii, după următorul deal sau după următorul efort.

  Fii bun și ascultă! căci Nu e vina meaCititul, scrisul și aritmetica nu sunt de ajuns pentru niște Vești bune în ziar despre Acele succese neașteptate.

  Am o înțelegere cu liniile aeriene că dacă nu sunt acolo când e planificată cursa, atunci pot să plece fără mine. Întotdeauna au respectat înțelegerea.

  Se poate întâmpla orice, și adeseori chiar se întâmplă căci Evenimentele importante nu primesc întotdeauna o atenție pe măsură.

   Se caută încă un prieten care să devină un Personaj de neuitat, așa că Răspundeți, nu reacționați! și multe, multe alte povestioare foarte interesante care te vor inspira!

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Zig Ziglar.

   Doctorul mi-a spus că trebuie să-mi scoată apendicele. Când i-am cerut a doua părere, mi-a spus: Asta e a doua părere. La început am crezut că e vorba de rinichi!

 Nu-i așa că deja zâmbești? 🙂

 

 

 

🔥 CARTEA MOTIVE PENTRU A ZÂMBI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Motive Pentru A Zâmbi
Autor: Zig Ziglar
An apariție : 2013
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 222
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 29.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 982 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra