Recenzie “Motive pentru a zâmbi” de Zig Ziglar

by | Sep 29, 2017 | Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA MOTIVE PENTRU A ZÂMBI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

   Motive pentru a zâmbi, scrisă de nimeni altul decât celebrul orator și autor de cărți motivaționale, Zig Ziglar, este, din punctul meu de vedere, o carte foarte bine scrisă și care te îndeamnă, încă de la primele pagini, la o citi.

   Tu,…, vei găsi în aceste mesaje încurajarea zilnică de care ai nevoie pentru a-ți urma visurile.

   Cartea lui Zig Ziglar este acel talisman norocos care îți înseninează ziua, încă de la primele cuvinte, cuprinzând peste o sută de scurte povești menite să îți readucă zâmbetul pe buze. Astfel, vei fi purtat prin Orășelul care a reușit, căci Nu contează de unde vii, ci încotro mergi, apoi vei Învăța să spui da, chiar dacă E nevoie de curaj și să treci peste Imposibilul de ieri ca să ajungi să cunoști Cum mâncăm un elefant.

    Mesajul este clar: Dacă aveți un vis și credeți cu adevărat că aveți posibilitatea de a-l transpune în realitate, urmați-l, nu vă dați bătut. Cine știe? Poate la următorul vostru efort cineva va spune Bună încercare!. Aceasta poate fi toată încurajarea de care aveți nevoie. Rețineți: succesul poate fi chiar după colțul străzii, după următorul deal sau după următorul efort.

    Fii bun și ascultă! căci Nu e vina meaCititul, scrisul și aritmetica nu sunt de ajuns pentru niște Vești bune în ziar despre Acele succese neașteptate.

   Am o înțelegere cu liniile aeriene că dacă nu sunt acolo când e planificată cursa, atunci pot să plece fără mine. Întotdeauna au respectat înțelegerea.

   Se poate întâmpla orice, și adeseori chiar se întâmplă căci Evenimentele importante nu primesc întotdeauna o atenție pe măsură.

   Se caută încă un prieten care să devină un Personaj de neuitat, așa că Răspundeți, nu reacționați! și multe, multe alte povestioare foarte interesante care te vor inspira!

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Zig Ziglar

   Doctorul mi-a spus că trebuie să-mi scoată apendicele. Când i-am cerut a doua părere, mi-a spus: Asta e a doua părere. La început am crezut că e vorba de rinichi!

    Nu-i așa că deja zâmbești? 🙂

 

 

 

🔥 CARTEA MOTIVE PENTRU A ZÂMBI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Motive Pentru A Zâmbi
Autor: Zig Ziglar
An apariție : 2013
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 222
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 29.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1081 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 142 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments