Recenzie “Motive pentru a zâmbi” de Zig Ziglar

by | Sep 29, 2017 | Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA MOTIVE PENTRU A ZÂMBI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

   Motive pentru a zâmbi, scrisă de nimeni altul decât celebrul orator și autor de cărți motivaționale, Zig Ziglar, este, din punctul meu de vedere, o carte foarte bine scrisă și care te îndeamnă, încă de la primele pagini, la o citi.

   Tu,…, vei găsi în aceste mesaje încurajarea zilnică de care ai nevoie pentru a-ți urma visurile.

   Cartea lui Zig Ziglar este acel talisman norocos care îți înseninează ziua, încă de la primele cuvinte, cuprinzând peste o sută de scurte povești menite să îți readucă zâmbetul pe buze. Astfel, vei fi purtat prin Orășelul care a reușit, căci Nu contează de unde vii, ci încotro mergi, apoi vei Învăța să spui da, chiar dacă E nevoie de curaj și să treci peste Imposibilul de ieri ca să ajungi să cunoști Cum mâncăm un elefant.

    Mesajul este clar: Dacă aveți un vis și credeți cu adevărat că aveți posibilitatea de a-l transpune în realitate, urmați-l, nu vă dați bătut. Cine știe? Poate la următorul vostru efort cineva va spune Bună încercare!. Aceasta poate fi toată încurajarea de care aveți nevoie. Rețineți: succesul poate fi chiar după colțul străzii, după următorul deal sau după următorul efort.

    Fii bun și ascultă! căci Nu e vina meaCititul, scrisul și aritmetica nu sunt de ajuns pentru niște Vești bune în ziar despre Acele succese neașteptate.

   Am o înțelegere cu liniile aeriene că dacă nu sunt acolo când e planificată cursa, atunci pot să plece fără mine. Întotdeauna au respectat înțelegerea.

   Se poate întâmpla orice, și adeseori chiar se întâmplă căci Evenimentele importante nu primesc întotdeauna o atenție pe măsură.

   Se caută încă un prieten care să devină un Personaj de neuitat, așa că Răspundeți, nu reacționați! și multe, multe alte povestioare foarte interesante care te vor inspira!

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Zig Ziglar

   Doctorul mi-a spus că trebuie să-mi scoată apendicele. Când i-am cerut a doua părere, mi-a spus: Asta e a doua părere. La început am crezut că e vorba de rinichi!

    Nu-i așa că deja zâmbești? 🙂

 

 

 

Titlu: Motive Pentru A Zâmbi
Autor: Zig Ziglar
An apariție : 2013
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 222
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 29.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Aici, acum: Astăzi” de Răzvan Ianculescu

Recenzie ”Aici, acum: Astăzi” de Răzvan Ianculescu

Iubiți cititori, sunteți grozavi! Astăzi vreau să vă mulțumesc pentru că sunteți de atâta timp în această armonie a pasionaților de lectură, cu devotament și încredere. La rândul meu, să știți că mă gândesc la voi des, de fiecare dată când citesc ceva interesant și...

Recenzie ”Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie ”Orbi” de Petronela Rotar

Am fost curioasă să citesc cartea „Orbi” încă de când am auzit de ea. Dintr-un motiv sau altul, acum am considerat că este cel mai bun moment. Și ceea ce am descoperit în carte m-a determinat să iau anumite decizii în propria viață. Cred că poate să fie considerată o...

Recenzie “157 de pagini cu povesti”

Recenzie “157 de pagini cu povesti”

Nu este ușor în ziua de astăzi să-ți convingi copiii să citească. Și dacă i-ai convins să deschidă cartea, este cu atât mai dificil să-i convingi să o citească până la capăt. Poveștile pe care noi le citeam pe vremuri, pur și simplu nu se mai potrivesc copiilor...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1184 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 151 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments