🔥 CARTEA CURS DE VÂNZĂRI. CUM SĂ VINZI ORICE ORICUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Recunosc, nu mi s-a mai întâmplat ca atunci când deschid o carte să fiu întâmpinată de o întrebare care să îmi pună sub semnul îndoielii capacitatea de a alege ceea ce vreau să citesc. Bine, o să fiu mai explicită, astfel încât să înțelegi despre ce vorbesc ! Cum am deschis paginile acestei lucrări, am fost cumva izbită, ca să nu zic șocată, de întrebarea ce mi se punea : Este această carte pentru tine?

 Să fie coperta care m-a atras, să fie faptul că respectiva carte este scrisă de unul dintre cei mai renumiți autori de dezvoltare personală, să fie faptul că are doar 100 de pagini…nu știu care a fost motivul care m-a determinat să cumpăr această carte, dar, îți spun sincer, nu regret. Este vorba despre Zig Ziglar și a lui scriere renumită Curs de vânzări. Cum să vinzi orice oricui.

   Tu nu vinzi. De acord, deci de ce ar trebui să te intereseze această carte ! Corect, ai și tu dreptate, dar…da, întotdeauna există acel dar, s-ar putea să ai o surpriză ! Mare !

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Zig Ziglar.

 Cartea Curs de vânzări a fost scrisă cu un anume scop de către acest renumit autor. Un scop care implică și aptitudinea de a vinde, corect, dar este mult mai mult decât atât. Zig Ziglar îți oferă, de fapt, acele informații care, îmbinate cu toate cunoștințele pe care deja le ai, să te ajute să îți cultivi abilitățile de persuasiune ! Despre asta este vorba în această carte, de fapt !

   Valorile determină comportamentul, comportamentul determină reputația, reputația determină avantajele.[…] A te deosebi de restul lumii depinde de onestitatea și de integritatea ta. A respecta principiile etice nu reprezintă doar maniera corectă de a trăi, ci este, totodată, cel mai practic mod de a viețui.

   Așadar, care să fie oare acest secret ascuns în paginile acestei cărți referitor la abilitatea de a fi persuasiv?

🔥 CARTEA CURS DE VÂNZĂRI. CUM SĂ VINZI ORICE ORICUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Curs De Vânzări. Cum Să Vinzi Orice Oricui
Autor: Zig Ziglar
An apariție : 2010
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 104
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 982 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra