Recenzie “Curs de vânzări. Cum să vinzi orice oricui” de Zig Ziglar

by | Sep 30, 2017 | Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CURS DE VÂNZĂRI. CUM SĂ VINZI ORICE ORICUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

   Recunosc, nu mi s-a mai întâmplat ca atunci când deschid o carte să fiu întâmpinată de o întrebare care să îmi pună sub semnul îndoielii capacitatea de a alege ceea ce vreau să citesc. Bine, o să fiu mai explicită, astfel încât să înțelegi despre ce vorbesc ! Cum am deschis paginile acestei lucrări, am fost cumva izbită, ca să nu zic șocată, de întrebarea ce mi se punea : Este această carte pentru tine?

   Să fie coperta care m-a atras, să fie faptul că respectiva carte este scrisă de unul dintre cei mai renumiți autori de dezvoltare personală, să fie faptul că are doar 100 de pagini…nu știu care a fost motivul care m-a determinat să cumpăr această carte, dar, îți spun sincer, nu regret. Este vorba despre Zig Ziglar și a lui scriere renumită Curs de vânzări. Cum să vinzi orice oricui.

   Tu nu vinzi. De acord, deci de ce ar trebui să te intereseze această carte ! Corect, ai și tu dreptate, dar…da, întotdeauna există acel dar, s-ar putea să ai o surpriză ! Mare !

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Zig Ziglar

   Cartea Curs de vânzări a fost scrisă cu un anume scop de către acest renumit autor. Un scop care implică și aptitudinea de a vinde, corect, dar este mult mai mult decât atât. Zig Ziglar îți oferă, de fapt, acele informații care, îmbinate cu toate cunoștințele pe care deja le ai, să te ajute să îți cultivi abilitățile de persuasiune ! Despre asta este vorba în această carte, de fapt !

    Valorile determină comportamentul, comportamentul determină reputația, reputația determină avantajele.[…] A te deosebi de restul lumii depinde de onestitatea și de integritatea ta. A respecta principiile etice nu reprezintă doar maniera corectă de a trăi, ci este, totodată, cel mai practic mod de a viețui.

    Așadar, care să fie oare acest secret ascuns în paginile acestei cărți referitor la abilitatea de a fi persuasiv?

Titlu: Curs De Vânzări. Cum Să Vinzi Orice Oricui
Autor: Zig Ziglar
An apariție : 2010
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 104
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

E adevărat că o carte nu se judecă niciodată după copertă, dar o copertă deosebită poate constitui un avantaj și poate atrage ca un magnet, iar în cazul acestei cărți este foarte reușită. Un mare plus sunt și desenele din carte și începuturile de capitol: desenul...

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci....

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Nu am agreat foarte mult genul "dark romance" și de multe ori l-am ocolit. Atunci când mi-am făcut curaj să citesc "Corupt", mi-am dat seama că am pierdut niște senzații țări... de senzație. 🙂 Am citit cartea acum 2 ani și am așteptat cu sufletul la gură ca o editură...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1154 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 149 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments