Recenzie “Curs de vânzări. Cum să vinzi orice oricui” de Zig Ziglar

by | Sep 30, 2017 | Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CURS DE VÂNZĂRI. CUM SĂ VINZI ORICE ORICUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

   Recunosc, nu mi s-a mai întâmplat ca atunci când deschid o carte să fiu întâmpinată de o întrebare care să îmi pună sub semnul îndoielii capacitatea de a alege ceea ce vreau să citesc. Bine, o să fiu mai explicită, astfel încât să înțelegi despre ce vorbesc ! Cum am deschis paginile acestei lucrări, am fost cumva izbită, ca să nu zic șocată, de întrebarea ce mi se punea : Este această carte pentru tine?

   Să fie coperta care m-a atras, să fie faptul că respectiva carte este scrisă de unul dintre cei mai renumiți autori de dezvoltare personală, să fie faptul că are doar 100 de pagini…nu știu care a fost motivul care m-a determinat să cumpăr această carte, dar, îți spun sincer, nu regret. Este vorba despre Zig Ziglar și a lui scriere renumită Curs de vânzări. Cum să vinzi orice oricui.

   Tu nu vinzi. De acord, deci de ce ar trebui să te intereseze această carte ! Corect, ai și tu dreptate, dar…da, întotdeauna există acel dar, s-ar putea să ai o surpriză ! Mare !

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Zig Ziglar

   Cartea Curs de vânzări a fost scrisă cu un anume scop de către acest renumit autor. Un scop care implică și aptitudinea de a vinde, corect, dar este mult mai mult decât atât. Zig Ziglar îți oferă, de fapt, acele informații care, îmbinate cu toate cunoștințele pe care deja le ai, să te ajute să îți cultivi abilitățile de persuasiune ! Despre asta este vorba în această carte, de fapt !

    Valorile determină comportamentul, comportamentul determină reputația, reputația determină avantajele.[…] A te deosebi de restul lumii depinde de onestitatea și de integritatea ta. A respecta principiile etice nu reprezintă doar maniera corectă de a trăi, ci este, totodată, cel mai practic mod de a viețui.

    Așadar, care să fie oare acest secret ascuns în paginile acestei cărți referitor la abilitatea de a fi persuasiv?

🔥 CARTEA CURS DE VÂNZĂRI. CUM SĂ VINZI ORICE ORICUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Curs De Vânzări. Cum Să Vinzi Orice Oricui
Autor: Zig Ziglar
An apariție : 2010
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 104
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Spre rușinea mea de cititor, Petronela Rotar este primul autor român pe care îl citesc. 🙂 Nu mă întrebați de ce nu am dat până acum literaturii noastre o șansă, nu am răspuns, însă vă pot spune că de acum înainte voi vedea lucrurile altfel și voi face o schimbare în...

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1078 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 142 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments