🔥 CARTEA NU CONTEAZĂ CÂT DE BUN EȘTI CI CÂT DE BUN VREI SĂ FII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Paul Arden a fost un autor recunoscut pentru tot ceea ce revoluționat în rândul cărților motivaționale și de advertising, fiind descris de cele mai multe ori ca un geniu creativ, chiar dacă unul mai sărit de pe fix.

  Acum mai bine de șaptezeci de ani, Dumnezeu a creat, pentru propriul amuzament, un prototip uman cu o minte desprinsă parcă din Edward Lear. Îngrijorat de ceea ce ar fi putut produce, a distrus totuși rapid mulajul și l-a aruncat. Rezultatul muncii sale a fost Paul Arden. Sclipitor, rău, fermecător, irascibil și total neconvențional.

 Ei bine, cu așa un autor genial, nici că se putea să nu iasă o carte mai specială decât cea intitulată mai mult decât sugestiv: Nu contează cât de bun ești, ci cât de bun vrei să fii, care se folosește de tehnicile din procesele de advertising de bună calitate pentru a te îndemna să înveți să le utilizezi și în ceea ce privește practicile de afaceri și nu numai.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Paul Arden.

   Imaginează-ți o lume în care toți clienții ar fi minunați, unde am putea produce fără restricții ceea ce avem chef, unde toată lumea și-ar putea pune în practică fanteziile, la adăpost de clienții dificili. Ce ne-am face? Am reacționa spunând că este plictisitor.[…] Aceasta este natura unui creativ. Toți creativii au nevoie de ceva împotriva căruia să se răzvrătească, asta  le condimentează viețile, iar creativii sunt cei care le condimentează viețile clienților.

 Ce mi-a plăcut foarte tare la această cărticică este maniera jucăușă în care prezintă aceste idei atât de importante. Poze sugestive, plasate exact în locurile unde sunt necesare, titlurile îngroșate și mari, tocmai pentru a îți atrage atenția încă de la prima privire aruncată pe paginile respective. Să mai spun, doamnelor, că încape și într-o geantă micuță? Eu zic că este perfectă să fie luată cu voi, pentru a o răsfoi, citi și reciti în pauzele de la serviciu, pauzele de la școală, în autobuz, metrou etc.

  Încearcă să faci lucruri care te depășesc. Dacă ai impresia că nu ești în stare să lucrezi pentru cea mai bună companie din domeniu, fă-ți din asta o profesie.

🔥 CARTEA NU CONTEAZĂ CÂT DE BUN EȘTI CI CÂT DE BUN VREI SĂ FII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Nu Contează Cât De Bun Ești Ci Cât De Bun Vrei Să Fii
Autor: Paul Arden
An apariție : 2014
Editura: ART
Nr. Pagini: 127
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 988 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra