🔥 CARTEA PERSONALITATE PLUS: CUM SĂ-I ÎNȚELEGI PE CEILALȚI ÎNȚELEGÂNDU-TE PE TINE ÎNSUȚI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Când știm cine suntem și de ce acționăm într-un anumit mod, putem începe să ne cunoaștem în profunzime, să devenim mai buni și să învățăm să ne înțelegem cu ceilalți.

 Florence Littauer ne arată în cartea sa, intitulată Personalitate plus: cum să-i înțelegi pe ceilalți înțelegându-te pe tine însuți, cum să descoperim care sunt punctele noastre forte și cum să ne folosim de acestea, dar și cum să ne conștientizăm slăbiciunile.

 Astfel, autoarea începe călătoria cunoașterii de sine prin prezentarea unui anumit chestionar pe care trebuie să îl completezi pentru a vedea ce tip de personalitate ai: sangvinicul popular, melancolicul perfect, colericul puternic sau flegmaticul liniștit. După ce te-ai lămurit în care categorie te încadrezi pe baza răspunsurilor date, vei primi și caracterizarea lor, tocmai pentru a te înțelege mai bine pe tine însuți, dar și pe cei din jurul tău.

 Autoarea Florence Littauer este o expertă recunoscută în studiul influenței temperamentului înnăscut asupra personalității, scriind aproape 30 de cărți ce au fost traduse în peste 20 de țări. Apropo, cartea despre care îți vorbesc în recenzie a fost vândută în peste 1 milion de exemplare doar în Statele Unite ale Americii!!!

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Florence Littauer

 Temperamentul meu este adevăratul eu. Personalitatea este veșmântul pe care îl pun deasupra. Pot să mă uit dimineața în oglindă și să văd o față obișnuită, un corp drept și un păr puhav. Aceasta sunt eu cea adevărată. Din fericire, într-o oră pot să îmi aplic un machiaj care să îmi creeze o față plină de culoare,  pot să pun ondulatorul să dea volum părului și pot să îmi pun o rochie încântătoare care să îmi ascundă rotunjimile prea pronunțate. Am luat eul meu real și l-am gătit, dar nu am schimbat pentru totdeauna ceea ce e dedesubt. Dacă ne-am putea înțelege măcar pe noi înșine:

  • să știm din ce suntem făcuți;
  • să știm cine suntem în realitate;
  • să știm de ce reacționăm așa;
  • să ne știm punctele forte și cum să le amplificăm;
  • să ne știm slăbiciunile și cum să le învingem.

🔥 CARTEA PERSONALITATE PLUS: CUM SĂ-I ÎNȚELEGI PE CEILALȚI ÎNȚELEGÂNDU-TE PE TINE ÎNSUȚI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Personalitate Plus: Cum Să-i înțelegi Pe Ceilalți înțelegându-te Pe Tine însuți
Autor: Florence Littauer
An apariție : 2009
Editura: BUSINESS TECH
Nr. Pagini: 238
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 20.08.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 1039 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra