Recenzie ,,Piramida succesului” de Dr. Ron Jenson

Titlu: Piramida Succesului
Autor: Dr. Ron Jenson
An apariție : 2004
Editura: Codecs
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

   V-ați întrebat vreodată de ce faceți ceea ce faceți? De ce vă pierdeți cumpătul, de ce mâncați ceva ce nu doriți, de ce cheltuiți banii pe lucruri care nu vă mulțumesc, de ce vă implicați în acțiuni care doar vă irosesc timpul? Convingerea mea este că facem toate acestea pentru că am devenit sclavii lumii din jurul nostru , sclavii mediului, ai prietenilor și colegilor, ai mijloacelor de informare și ai altor furnizori de valori culturale.

  Cartea Piramida succesului. Organizații de succes prin oameni de succes, scrisă de către Dr. Ron Jenson, supranumit și America’s life Coach, prezintă, într-o nouă abordare, anumite principii fundamentale, universal valabile, perfect aplicabile într-o societate modernă cu privire la obținerea succesului.

   Bătălia pentru controlul și conducerea lumii s-a purtat întotdeauna cu mai mare eficacitate la nivelul ideilor. O idee care, bună sau rea, cucerește mințile tinere ale unei națiuni, pătrunde curând în fiecare colț al societății, cu atât mai mult în această epocă multimedia. Ideile produc consecințe.

   Dr. Ron Jenson este un scriitor cunoscut în întreaga lume, fiind și autor de conferințe și consultant, oferind totodată programe, produse și servicii educaționale de dezvoltare personală în toată lumea.

    Dacă ați putea avea orice pe lumea asta, ce ați alege? E o întrebare la care omenirea a încercat să răspundă, de-a lungul istoriei, prin tot felul de mituri și istoriesi. Unii oameni și-au doorit puterea , alții faima, alții au umblat după avere. Iar alții, foarte mulți, nu și-au dorit decât să aibă mai multă libertate de alegere.

   Cartea Piramida succesului este o abordare captivantă cu privire la calitățile de leader pe care trebuie să le avem pentru a reuși să dobândim succesul mult dorit, prezentând totodată și exemple concrete.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Dr. Ron Jenson.

   Este o lucrare practică, plină de informații folositoare, care te inspiră și care ar trebui să se afle pe masa oricărui manager, dar și pe masa ta!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.