Recenzie „Pre-suasiune” de Robert Cialdini

by | Jun 17, 2017 | Afaceri și Economie, Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Educație, Recenzii cărți

🔥 CARTEA PRE-SUASIUNE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

„Pre-suasiune” de Robert Cialdini este o carte care necesită concentrare maximă, nu este o carte tocmai simplă, este o carte care aprofundează studii prin ca ți se explică fenomenul de pre-suasiune.

Am adorat cartea de la început până la sfârșit, dar partea care mi-a atras cel mai mult atenția a fost partea în care autorul explică cum o vânzare sau un sondaj pot fi influențate de întrebările cu o singură variantă de răspuns.

Autorul studiază în general în această carte comportamentul omului în situați obișnuite, dar care au un impact important în alegerile pe care le face. O parte care mi-a atras foarte mult atenția este atunci când printr-un studiu este explicat cum omul consideră că ce se află în centrul atenției are o putere „supranaturală”, adică dacă vedem un produs mai mediatizat tindem să cumpărăm acel produs, dar nu realizăm de ce.

În această carte vei descoperi punctele de atracție ale omului, care pe mine una m-au cucerit.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Robert Cialdini

„Deși nu i-am acceptat sugestia, îi înțeleg logica. Anumite indicii ne atrag puternic atenția.”

Am învățat din această carte cum să atrag oamenii lângă mine, spre calea mea sau cum să îmi accepte produsul sau ideea.

Am crezut la începutul cărții că este scrisă pentru vânzători, dar la sfârșitul ei am realizat că este scrisă pentru consumatori, autorul vrea să ne facă să realizam ce rol important are pre-suasiunea în alegerile pe care le facem.

Spor la dezvoltare!

🔥 CARTEA PRE-SUASIUNE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Pre-suasiune
Autor: Robert Cialdini
An apariție : 2016
Editura: PUBLICA
Nr. Pagini: 450
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 17.06.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Spre rușinea mea de cititor, Petronela Rotar este primul autor român pe care îl citesc. 🙂 Nu mă întrebați de ce nu am dat până acum literaturii noastre o șansă, nu am răspuns, însă vă pot spune că de acum înainte voi vedea lucrurile altfel și voi face o schimbare în...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1269 zile și a scris până acum 644 articole. Se află pe poziția 1 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments