Recenzie “Prințesa de Hârtie” de Erin Watt

by | Aug 18, 2017 | Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA PRINȚESA DE HÂRTIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu această serie, vreau să vă dezvălui câteva informaţii ce sigur vă vor încânta. Numele de Erin Watt nu aparţine unei singure persoane, ci este un pseudonim sub care duo-ul Elle Kennedy şi Jen Frederick scrie. Seria “The Royals” are până acum trei volume (al patrulea se va lansa în două săptămâni), dintre care doar “Paper Princess” a.k.a. “Prinţesa de Hârtie” a fost tradusă la Editura Trei. Dar staţi fără griji, sunt convinsă că şi restul vor apărea foarte repede, ţinând cont de popularitatea pe care a avut-o seria în rândul cititorilor din România.

Personajul principal feminin este Ella, o tânără cu o copilărie grea, pierzându-şi mama pe perioada adolescenţei şi fiind nevoită să se întreţină singură, dansând în baruri pentru adulţi. Vorbim aici de un personaj foarte puternic, cu personalitate şi cu o fire independentă, care nu doreşte să depindă de nimeni, decât de propriile forţe. Atunci când Callum Royal intră în scenă, lumea Ellei se va schimba. Acesta este un prieten bun al tatălui Ellei, decedat cu ceva ani în urmă într-un accident teribil şi doreşte să o ajute pe Ella, să o scoată din barurile rău famate în care aceasta munceşte şi să îi ofere condiţii mai bune. Evident Ella nu îmbrăţişează de bună voie această schimbare, însă până la urmă acceptă propunerea lui Callum, doar pentru a fi văzută ca un intrus de către cei 5 băieţi ai acestuia, Reed, Easton, Gideon şi gemenii Sebastian şi Sawyer.

Viaţă Ellei se va complica dramatic odată cu intrarea ei în această familie, toţi băieţii purtându-se foarte urât cu ea şi culmea, fără un motiv anume… Toţi sunt foarte posesivi, răsfăţaţi, obişnuiţi cu luxul şi toate poftele, însă aceştia ascund şi foarte multe secrete, ce treptat ni se vor dezvălui. Reed îi va atrage atenţia Ellei în mod deosebit, fiind un personaj ce iese în evidenţă mult prin aspectul lui fermecător, dar şi prin personalitatea vulcanică şi complicată. Între cei doi se va naşte o atracţie ce cu greu poate fi stăpânită, ducând la sentimente profunde pe parcursul cărţii, dar începutul lor este presărat cu drame, certuri, jigniri şi întâmplări destul de neplăcute.

“Prinţesa de Hârtie” este o telenovelă scrisă, aşa cum îmi place mie să o numesc. Totul se întâmplă într-un ritm alert, cititorii descoperind foarte multe lucruri pe măsură ce acţiunea progresează. Ella nu este “Cenuşăreasa” aşa cum am văzut în alte recenzii/opinii. Nu!! Ea evoluează într-adevăr pe parcursul seriei, însă averea nu este ceea ce o schimbă.. Ea întotdeauna şi-a dorit să aparţină cuiva şi veţi vedea cum se va adapta în această familie şi cum o va acceptă aceasta într-un final. Reed îi va face viaţa foarte complicată, pornind de la nişte idei total preconcepute, lucru care m-a făcut să nu îl simpatizez din start. Satisfacţia cea mai mare am avut-o atunci când masca de băiat dur cade încet încet, arătând un băiat cu totul diferit. De fapt, toţi fraţii Royal sunt extrem de complicaţi şi de multe ori o să fim împotriva faptelor lor, însă până la urmă, aceast lucru conferă frumuseţe seriei… 🙂

Recomand cu drag această carte şi abia aştept traducerea celorlalte. Eu deja le-am citit în engleză, dar colecţia pentru biblioteca mea trebuie neapărat completată.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții PRINȚESA DE HÂRTIE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Erin Watt sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PRINȚESA DE HÂRTIE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Prințesa De Hârtie
Autor: Erin Watt
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 392
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 18.08.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Fântânile Tăcerii” de Ruta Sepetys

Recenzie ,,Fântânile Tăcerii” de Ruta Sepetys

Spania se află sub conducerea dictatorială a generalului Francisco Franco, o conducere mânată de secrete și de tăcere unde spaniolii sunt niște victime. Ana este cameristă la hotelul Castellana Hilton, slujbă care a salvat-o de trecutul îngrozitor al familiei ei. Când...

„Inferno” de Dan Brown

„Inferno” de Dan Brown

Nu pot spune cât de mult îmi place Dan Brown. Îi ador scrierile și întotdeauna când am un blocaj într-ale lecturii, citesc un roman de-al lui. Suspansul, personajele, informațiile primite sunt de fiecare dată excepționale. Consider că Dan Brown trebuie citit măcar...

Recenzie “Sărbătoarea Țapului” de Mario Vargas Llosa

Recenzie “Sărbătoarea Țapului” de Mario Vargas Llosa

Am citit câteva recenzii la cărțile lui Llosa prin online și m-am întărâtat nițel. Mi-a fost frică de o dezamăgire când am început Sărbătoarea Țapului, dar n-a fost cazul. Scrie în forță Llosa, scrie trivial și vulgar, e brutal și misogin, sfâșie inima, își bate joc...

0 0 vote
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 1460 zile și a scris până acum 369 articole. Se află pe poziția 3 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans.
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela

Nu am reusit sa o iau dar o am p-e lista. Imi place cum suna 😉