🔥 CARTEA PRINTRE TONURI CENUȘII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Pot spune cu mâna pe inimă că Ruta Sepetys, autoarea romanului Printre tonuri cenușii, este o adevărată maestră în arta emoțiilor. Această scriitoare deține un talent incredibil în a te face să te transpui în pielea personajelor, încât, pe parcursul cărții, nu de puține ori vei simți același fior ca și protagoniștii și vei avea inima precum un purice când îi vei urma în aventura lor.

   Copilașul a lăsat să îi scape un țipăt ușor, iar pumnii săi micuți au început să bată aerul. Își începuse lupta pentru supraviețuire.

  Lina, protagonista romanului, o adolescentă de numai cincisprezece ani, va învăța pe propria-i piele ce înseamnă să nu te supui unei ideologii dictatoriale. Lupta pentru putere din acea perioadă vine ca un uragan care distruge tot ce îi stă în cale. Un uragan care destramă familii, care dă de pământ cu tot ceea ce era mai de preț pentru acestea și care se hrănește cu lacrimile și suferința lor.

 Despărțită de tatăl ei, evacuată și târâtă în vagoane pentru vite alături de fratele său și de mamă, Lina va trebui să străbată un parcurs sinuos, plin de umilințe, pentru a ajunge în cele din urmă în Siberia, unde se va lupta cu disperare pentru viața ei și a celor apropiați. Oare va reuși?

  Lina, mă asculți? Trebuie să ne mișcăm rapid și să împachetăm tot ceea ce ne este folositor, dar nu neapărat și drag nouă!

 Deși înzestrată cu un talent fascinant la desen, protagonista nu poate schimba ceea ce o înconjoară, indiferent cât de mult ar încerca să schimbe nuanțele folosite, formele sau indiferent cât ar șterge contururile.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Ruta Sepetys

   Aș fi desenat pământul albastru înecat în lacrimi.

 Se spune că iubirea este cea mai puternică forță din lume, dar oare va fi ea de ajuns pentru a ține în viață atâția oameni supuși unor chinuri de alte persoane însetate după mirajul puterii absolute?

🔥 CARTEA PRINTRE TONURI CENUȘII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Printre Tonuri Cenușii
Autor: Ruta Sepetys
An apariție : 2014
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 15.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 1042 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra