🔥 CARTEA PUTERE LIBERTATE ȘI GRAȚIE DIVINĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Cine sunt eu?

De unde am venit?

Unde mă voi duce când voi muri?

 Știu, sunt întrebări destul de dificile și deseori ne ascundem și nu vrem să recunoaștem că există momente în viața noastră când gândurile ne zboară către aceste subiecte.

 Dar, cum uneori gândurile au tendința de a nu fi foarte coerente, totul părând o luptă între diverse ideologii pe care le-am auzit, testat, citit sau crezut, Deepak Chopra a decis să își exprime viziunea despre misterul existenței și a importanței acesteia în cartea sa, intitulată Putere, libertate și grație divină.

   Imaginați-vă că, o dată pe an, ați putea să schimbați toate cărămizile din care e construită o clădire, dar, din obișnuință sau pentru că, pur și simplu, nu vă vine o idee mai bună, ați ține cu dinții de concepția că nu există decât un singur fel de a construi acea clădire. Prin urmare, ați așeza cărămizile în aceleași locuri, an după an, și ați obține aceeași construcție. Ei bine, dacă aveți impresia că trupul slăbește cu timpul, că îmbătrânește sau se poate îmbolnăvi, această credință va fi transpusă în tiparele de energie corespunzătoare.

 Despre Deepak Chopra pot spune doar că este o autoritate bine cunoscută în domeniul vindecării minte-corp, ca să nu mai menționez că ale sale cărți au fost publicate în peste 35 de limbi.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Deepak Chopra

 În cartea Putere, libertate și grație divină autorul, folosindu-se de vechea filosofie a Vedantei, dar și de tot ceea ce știința modernă a descoperit, dorește să ne ajute să înțelegem care este adevărata noastră natură. El merge pe concepția conform căreia atâta vreme cât nu te cunoști cu adevărat, cât nu știi care este adevăratul tu, este imposibil să cunoști adevărata fericire. Cu alte cuvinte, fericirea interioară, permanentă este determinată de o conștientizare a celui ce suntem, nu a celui care pretindem a fi.

   Nu lăsați temerile imaginare ale viitorului să vă influențeze prezentul. Și nu lăsați nici amintirile trecutului să vă influențeze prezentul. Fiți neprihăniți. Fiecare copil care se naște este universul care se uită la sine însuși, cu ochi noi.

 

🔥 CARTEA PUTERE LIBERTATE ȘI GRAȚIE DIVINĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Putere Libertate și Grație Divină
Autor: Deepak Chopra
An apariție : 2012
Editura: FOR YOU
Nr. Pagini: 148
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 1042 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra