Recenzie “Puterea extraordinară a subconștientului tău” de Joseph Murphy

by | May 24, 2019 | Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți, Spiritualitate

🔥 CARTEA PUTEREA EXTRAORDINARĂ A SUBCONȘTIENTULUI TĂU ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO”Această carte își propune să explice modul în care omul trebuie să gândească, precum și imaginile benefice care trebuiesc cultivate cu perseverență în  minte, pentru a crea și transforma propriul destin.”


”Puterea extraordinară a subconștientului tău” de Joseph Murphy este o carte care ne ajută să atragem miracolele în viața noastră, cu magica putere care sălăsluiește permanent în noi. Gândurile pozitive atrag lucruri pozitive: bucurie, succese…,  pe când gândurile negative atrag lucruri negative: pesimism, boală…

Puterea stă în fiecare dintre noi… Felul în care ne raportăm la lucrurile din viața noastră, ne dă puterea să schimbăm orice dorim,  să ne creăm propriul destin, plin de culoare și pozitivism.


”Gândiți-vă numai la bine și binele se va manifesta fără nicio îndoială. Dacă veți gândi însă în mod negativ, veți culege roade pe măsură. Sunteți chiar reflectarea propriilor dumneavoastră gânduri”.


Subconștientul este partea din noi care veghează permanent asupra noastră, zi și noapte, indiferent dacă suntem sau nu conștienți de lucrul acesta. Orice problemă cu care ne confruntăm periodic, este condusă și alimentată de mintea noastră conștientă. Dacă am reuși să ne golim mintea de toate gândurile care ne bombardează în permanență, subconștientul nostru ar putea să-și facă treaba liniștit, purtându-ne spre o viață liniștită.

Frustrările sunt acele dorințe neîmplinite, iar dacă ne raportăm la dorințele noastre ca fiind imposibile, neîncercând cu adevărat să le realizăm, subconștientul nostru va prelua comanda întocmai. Frustrările adunate duc la o viață neîmplinită, la gânduri negative, la depresii și implicit la boli în organismul nostru. Boala își face loc în corpul nostru datorită lipsurilor acumulate în viața noastră.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Joseph Murphy

”Puteți să afectați ritmul normal al inimii, al plămânilor ori al celorlalte organe prin gânduri anxioase și de teamă constant întreținute. Hrăniți subconștientul doar cu gânduri armonioase, de sănătate și pace, și atunci activitatea tuturor organelor va reveni la normal”.


Gândiți pozitiv. Întotdeauna. Indiferent de tipul problemei cu care vă confuntați. Vizualizați problema actuală ca pe ceva ușor de rezolvat, ceva trecător. Vizualizați de asemenea și rezolvarea ei. Rezolvarea pe care v-o doriți. Subconștientul va prelua imediat comanda și vă va oferi rezultatul dorit.

Deoarece subconștientul preia doar ce îi transmiteți, el nu face diferența între bine și rău. Ce imagine zugrăviți în mintea voastră, ce gânduri plasați în subconștient, acestea vor deveni realitate. Aveți grijă ce plantați în el, sunteți total responsabili de acest lucru.

”Puterea extraordinară a subconștientului tău” este o carte care aduce schimbări benefice asupra vieților noastre. Cartea conține tehnici de vindecare a anxietății, atacurilor de panică, de ascultare a propriului corp, pentru a ajunge să trăim constant o viață sănătoasă.

Gândurile noastre sunt cele care conduc subconștientul, acesta preluând comanda automat. De aceea este foarte important modul în care ne vizualizăm intențiile. Cu cât ideile noastre sunt îndreptate către adevăr, frumos, cu atât subconștientul le va prelua fidel, ajutându-ne să reacționăm conform ceea ce am gândit inițial.

Recomand cu încredere!

Titlu: Puterea Extraordinară A Subconștientului Tău
Autor: Joseph Murphy
An apariție : 2010
Editura: DECENEU
Nr. Pagini: 199
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.05.2019
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Shining” și “Doctor Sleep” de Stephen King

Recenzie “Shining” și “Doctor Sleep” de Stephen King

Shining a fost una dintre primele cărți citite de la King, și pentru că nu mă consideram fan al lui, m-a ajutat să fac și primul pas către asta. Abandonasem înainte IT (pe care între timp am reluat-o și am devorat-o ca un hămesit de foame) și mă gândeam c-o să mai...

Trilogia Bill Hodges și Străinul de Stephen King

Trilogia Bill Hodges și Străinul de Stephen King

King nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare. Iubit sau hulit, rămâne "regele" incontestabil al horrorului paranormal, iar cu trilogia Bill Hodges, deși inițial totul era foarte bine ancorat în realitate, nu se dezminte. Cărțile au fost scrise parcă la foc...

Recenzie “Un gentleman la Moscova” de Amor Towles

Recenzie “Un gentleman la Moscova” de Amor Towles

Contele Aleksandr Rostov "a răsărit de după zidurile Kremlinului cum răsare un aviator din epava unui avion prăbușit." Pentru crima de a fi fost născut aristocrat, este condamnat de un tribunal bolșevic să-și petreacă restul zilelor închis într-un mare hotel moscovit....

Cristina Dobrescu este redactor Booknation.ro de 732 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 27 din 153 de redatori, fiind astfel un Redactor Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Dobrescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments