Recenzie ”Puterea extraordinară a subconștientului tău” de Joseph Murphy.

Titlu: Puterea Extraordinară A Subconștientului Tău
Autor: Joseph Murphy
An apariție : 2007
Editura: DECENEU
Nr. Pagini: 199
Limba: Română
Gen Literar: Alte Genuri
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 7.02.2019
Nota recenzorului: 9/10
Recenzie ”Puterea extraordinară a subconștientului tău” de Joseph Murphy.
5 (100%) 2 vote[s]

🔥 CARTEA PUTEREA EXTRAORDINARĂ A SUBCONȘTIENTULUI TĂU ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Puterea extraordinară a subconștientului tău” de Joseph Murphy este o lectură interesantă, dar destul de grea. Această carte nu este pentru oricine și pentru a fi înțeleasă pe deplin necesită recitirea anumitor paragrafe sau, de ce nu, a întregii cărți.

Avem parte de multe informații teoretice care ne ajută să intrăm în lumea ”conștientului” și a ”subconștientului” în primă fază pentru a le diferenția.

Conștientul nostru ne îndrumă să luăm anumite decizii, să mergem pe o anumită direcție, să răspundem într-un anumit mod, în timp ce, subconștientul se ocupă de buna funcționare a corpului nostru (sângele circulă în vasele de sânge, organele își îndeplinesc funcțiile ș.a.m.d.).

Se spune că puterea subconștientului este nemărginită. Ca prim exemplu vom vorbi despre puterea autosugestiei.

În momentul în care un om sănătos își implementează o idee în subconștient, acesta va face tot posibilul pentru a o îndeplini. Caz concret – un bărbat care are înclinații spre superstiții calcă pragul unei ”clarvăzătoare”. Curios din fire ascultă fiecare cuvânt spus. În momentul în care această femeie îi dă vestea că va muri în următoarele luni, mintea bărbatului o ia razna.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Joseph Murphy.

Credul din fire, se pregătește pentru propria înmormântare. Anunță rudele, își face testamentul și își așteaptă sfârșitul.

Ideea aceasta l-a măcinat zi de zi, noapte de noapte, clipă de clipă. Bineînțeles, acest om a murit, dar nu datorită ”prezicerilor”, ci a sugestiei pe care a ”cultivat-o” în mintea subconștientă. Subconștientul subiectiv nu poate să vadă diferența între ”bine / rău” , ”adevăr / minciună”, ci își ”însușește” fiecare acțiune pe care o primește.

Subconștientul este o poartă spre autocunoaștere. În ”el” se află puterea ce stă în stare latentă până când veți fi pregătiți să o descoperiți.

”Dacă vă aflaţi într-o astfel de situaţie dificilă şi nu ştiţi cum să acţionaţi, căutaţi în interiorul vostru răspunsul; cu siguranţă că acesta va veni, dacă aveţi încrederea şi aspiraţia necesară. Din profunzimile tăcute ale sufletului, se va revela răspunsul potrivit ”

🔥 CARTEA PUTEREA EXTRAORDINARĂ A SUBCONȘTIENTULUI TĂU ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.