Recenzie ,,Puterea gândului sau stăpânirea vocii interioare” de Blair Singer

Titlu: Puterea Gândului Sau Stăpânirea Vocii Interioare
Autor: Blair Singer
An apariție : 2013
Editura: BusinessTech
Nr. Pagini: 301
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI PUTEREA GÂNDULUI SAU STĂPÂNIREA VOCII INTERIOARE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Este foarte la modă acum, din punctul meu de vedere, să se discute cu privire la subiectul legat de puterea pe care o au gândurile noastre. Foarte mulți autori au început să scoată pe bandă rulantă cărți cu privire la acest aspect. Recunosc, am devenit și eu interesată, așa că am achiziționat cartea lui Blair Singer, intitulată Puterea gândului sau stăpânirea vocii interioare.

Crede-mă, sunt zile în care pur și simplu spun cu voce tare STOP!, STOP!, STOP!, de câte ori este nevoie. Cine mă vede ar putea crede că sunt nebun, dar nu mă supăr. Este mult mai important să opresc vocile și să-mi redirecționez gândirea. Dacă sunt suficient de consecvent în a realiza acest lucru, gândurile negative nu-mi vor mai conduce mintea.

   Despre Blair Singer, autorul acestei cărți se spune că este un comunicator de excepție, un dascăl renumit și un om cum rar întâlnești.

   Ei bine, în cartea despre care îți vorbesc în recenzie, este dezvăluit secretul pentru a ajunge în ipostaza de a putea elimina negativismul din viețile noastre, astfel încât să reușim să atingem succesul mult visat. Cu alte cuvinte, autorul ne arată anumite tehnici, douăzeci și una la număr, dovedite, de altfel, pentru a ne opri acel dialog din interiorul nostru care este atât de nociv de cele mai multe ori. Ce este foarte interesant la aceste tehnici este faptul că le poți aplica în nu mai puțin de treizeci de secunde, dar efectele vor fi uluitoare: schimbarea stării de spirit prin conștientizarea obiecțiilor și folosirea de laude pentru a ne face simțită prezența. Sună promițător, nu-i așa?

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Blair Singer.

   Poate că nu vei ști niciodată ce ești programat genetic cu adevărat să faci în viață sau care este chemarea ta. Dar dacă ești consecvent în urmărirea obiectivului de a progresa și pe parcurs a corecta atitudinile și comportamentele distructive, dacă vei găsi domeniile în care poți face performanță, te vei apropia de scopul final. Și vei observa că vei avea succes în toate aspectele existenței.

   Ei, de programare genetică a chemării, a scopului în viață al unui individ nu am mai auzit până să citesc această carte, așa că te invit și pe tine să vezi exact despre ce este vorba! Programați! Oare suntem roboți? 🙂

ACUM GĂSEȘTI PUTEREA GÂNDULUI SAU STĂPÂNIREA VOCII INTERIOARE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.