Recenzie ,,Puterea magică a gândului” de Dr. David J. Schwartz

Titlu: Puterea Magică A Gândului
Autor: David J. Schwartz
An apariție : 2010
Editura: Curtea Veche
Nr. Pagini: 328
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 27.08.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA PUTEREA MAGICĂ A GÂNDULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Dr. David J. Schwartz poate fi considerat o autoritate în domeniul motivațional, ajutând, prin cărțile sale, milioane de oameni din întreaga lume, de la administrarea afacerilor și până la găsirea echilibrului propriu.

 Poate una dintre cele mai cunoscute cărți ale acestui autor, Puterea magică a gândului, este văzută ca un reper de marcă în literatura de specialitate prin ceea ce prezintă în paginile ei.

  Vei afla că, cu cât o persoană are un succes mai considerabil, cu atât aceasta este mai puțin înclinată să își găsească scuze. Însă individul care nu a ajuns nicăieri și care nu are niciun plan cu viața lui dispune întotdeauna de o groază de motive prin care să-și justifice lipsa de inițiativă. Persoanele cu realizări mediocre se grăbesc să explice de ce nu au făcut, nu fac sau nu vor face cutare lucru.

 Ce mi-a plăcut foarte tare la această carte este faptul că îți prezintă anumite exemple astfel încât să poți deduce care anume comportamente nu sunt echivalente cu ideea de succes și care sunt. Structurarea sfaturilor este una foarte bine alcătuită, făcându-te astfel să le reții mult mai ușor.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de David J. Schwartz.

  Psihologii corelează postura neglijentă și mersul șleampăt cu faptul că nu îți place de tine însuți, locul unde muncești și oamenii din jur. Însă psihologii mai spun, totodată, că-ți poți schimba realmente atitudinile respective prin modificarea posturii și a vitezei de deplasare. Privește în jurul tău și vei descoperi că gestica trupului e rezultatul acțiunii mentale. Oamenii extrem de abătuți, cei foarte săraci, execută gesturi șovăielnice și poticnite. N-au niciun pic de încredere în ei.

 De departe, capitolul meu favorit este cel din urmă, intitulat sugestiv Cum să-ți folosești puterea magică a gândului în situații cruciale de viață. Aici, vei descoperi prezentate, într-un stil foarte clar și concis, remedii pentru diverse situații, precum atunci când oamenii limitați încearcă să te descurajeze, când simți că nu ești destul de bun și multe altele.

 Așadar, tu știi cum poți declanșa magia gândurilor tale?

🔥 CARTEA PUTEREA MAGICĂ A GÂNDULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.