🔥 CARTEA RAFA. POVESTEA MEA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

rafaelnadalarteImi place foarte mult tenisul, dar nu-l practic. Oricum, am ales sa prezint autobiografia unuia dintre cei mai mari jucatori de tenis si anume Rafael Nadal, fiind si cea mai recenta carte pe care am citit-o.

Mi se pare fascinant atunci cand ti se prezinta lucrurile din perspectiva persoanei respective, cum vede si a vazut tot ce i se intampla, ce a simtit in acele momente. Ma atrage ideea de a cunoaste viata anumitor persoane.

Aceasta carte constituie o lectura usoara, placuta, dar in care de multe ori ai face bine sa ai un pix si o foaie langa tine. Consider ca nu trebuie sa fii fan al tenisului pentru a invata ceva din viata acestui om, din lupta sa pentru a ajunge un si-a propus.

Iti deschide ochii si-ti arata ca poti mult mai mult daca iti doresti si lupti, ca nimic nu e imposibil, indiferent de cate obstacole de impiedici. Mai mult decat o autobiografie, e o carte motivationala.

In mare parte povestea este la persoana intai, Rafael, dar sunt si cateva capitole scrise dintr-o perspectiva exterioara. Nadal povesteste totul despre si din timpul celor mai importante finale jucate, la Grand Slamuri, aceste impletindu-se cu povesti din copilaria si viata lui si cum acestea l-au influentat.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Rafael Nadal .

Mi s-a parut remarcabil cat de modest a ramas acest om desi faima l-a inconjurat din toate partile si cu familia lui l-a crescut, nepasandu-le cat de bun e la tenis ci cat de bun o sa fie ca si om.

O poveste remarcabila a unui om care a crezut ca poate si chiar si atunci cand castiga nu e multumit, stiind ca ar fi putut fi si mai bun.

Va invit cu cea mai mare placere la lecturarea acestei carti si sper ca v-am convins s-o faceti.

🔥 CARTEA RAFA. POVESTEA MEA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Rafa. Povestea Mea
Autor: Rafael Nadal
An apariție : 2012
Editura: Victoria Books
Nr. Pagini: 240
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 3.05.2015
Nota recenzorului: n/a
Avatar
Autor: Comunitatea Booknation.ro
Redactor de 1704 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Comunitatea Booknation.ro