🔥 CARTEA ȘI ACOLO CE-O SĂ FACI? GHIDUL TĂU DE STUDII BURSE JOBURI ÎN STRĂINĂTATE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

 Și acolo ce-o să faci? Sunt sigură că de foarte multe ori te-ai confruntat cu această întrebare, nu-i așa? Fie persoanele din jurul tău ți-o adresau, fie conștiința ta nu mai contenea să tacă. Ai fi vrut să fii din nou în primii ani ai copilăriei și să te ascunzi sub o pătură magică, așa e? Te înțeleg, cu toții am trecut prin asta! Mamă, mai știi pe unde mi-ai pus pătura aceea? Sunt sigură că a donat-o, a aruncat-o sau pur și simplu a pierdut-o! Greșesc? Ei bine, pentru a înfrunta această întrebare, uneori(ca să nu spun mereu) enervantă, Diana Ursachi îți vine în ajutor.

 Dacă nu ai auzit încă acest nume, află că Diana a fost beneficiară a unei burse Fullbright(cele mai cunoscute burse din întreaga lume), are un masterat în politici publice la Central European University și este absolventă Magna Cum Laudae a programului de MBA al Universității Willamette(locul 23 în lume). Să nu mai menționez cei peste 10 ani de experiență profesională în calitate de consultant în strategie de afaceri și comunicare pentru organizații din Europa și America de Nord!

 Cartea Dianei Ursachi, intitulată mai mult decât sugestiv, Și acolo ce-o să faci? Ghidul tău de studii, burse & joburi în străinătate, te ajută să găsești răspunsurile la arhicunoscutele întrebări: Oare faci ceea ce ți se potrivește?, Cum afli ce ți se potrivește?, Cum este la alții?, dar îți oferă totodată și sfaturi legate de cum să impresionezi recrutorul atât prin CV, scrisoare de motivație, cât și în cadrul interviului.

 Totuși, să nu crezi că doar pentru că nu ai în plan să pleci în străinătate la studii sau pentru un job, nu ar trebui să citești această carte! De ce? Simplu! Pentru că această carte este mult mai mult decât un ghid. Te împinge să te introspectezi, să te întrebi realmente de ce ești în stare, te determină să îți pui întrebarea legată de cât de important este visul tău!

 Este ca un reflex: atunci când îți dorești ceva foarte mult, pare mai la îndemână să-ți faci griji că s-ar putea să nu se îndeplinească, decât să te gândești la cum vei sărbători dacă reușești.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Diana Ursachi.

 Mai mult decât atât, în spatele acestui ghid pentru studii, burse și joburi în străinătate foarte bine pus la punct, de altfel, se găsește o poveste care te va inspira să nu renunți la visul tău. Este o poveste despre determinare, efort, curaj, asumare, informație și reușită!

 Am învățat de la ei să încerc să fac performanță nu de ochii lumii, ci pentru mulțumirea mea personală și pentru convingerea că munca bine făcută le este de folos și altora[…]să am curajul să încerc lucruri noi, chiar dacă asta înseamnă să renunț la ce am făcut până atunci.[…] M-au convins că, dacă sunt cu adevărat motivată, pot face orice îmi propun, indiferent dacă este vorba de locuit în altă țară, de legat noi prietenii, de învățat o limbă străină sau de lucrat ori studiat într-un domeniu cu care n-am mai avut de-a face până atunci.

 Așadar, ca un rezumat a ceea ce prezintă Diana, voi încheia cu o anecdotă prezentată chiar în cartea ei: omul nu se teme pentru că se știe neputincios, ci pentru că știe că tăria lui poate muta munții. Ceea ce ne înspăimântă este lumina pe care o iradiem, nu întunericul. Ne tot întrebăm: cine sunt eu să fiu genial, minunat, talentat, fabulos? De fapt, cine ești tu să NU fii astfel?…

 

🔥 CARTEA ȘI ACOLO CE-O SĂ FACI? GHIDUL TĂU DE STUDII BURSE JOBURI ÎN STRĂINĂTATE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Și Acolo Ce-o Să Faci? Ghidul Tău De Studii Burse Joburi în Străinătate
Autor: Diana Ursachi
An apariție : 2013
Editura: ALL Educational
Nr. Pagini: 360
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 28.07.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Sintetizarea perfectă a informațiilor; Prezentarea de exemple concrete:CV-uri, scrisori de motivație etc; Mărturii de la cei care au lucrat/studiat în străinătate; Anexe ce prezintă profiluri de țări, acte necesare pentru echivalarea studiilor etc.

Aspecte Negative:

Din punctul meu de vedere, nu există.

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 917 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra