Recenzie “Şi am privit cu toţii spre cer…” de Tommy Wallach

by | Sep 30, 2017 | Beletristică, Fantezie, Literatura Universală, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA ŞI AM PRIVIT CU TOŢII SPRE CER... ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Peter, Eliza, Andy, Anita sunt patru adolescenţi fiecare cu preocupările lor: sportivul, proscrisa, ratatul şi tocilara, cu grijile şi bucuriile specifice vârstei. Asta până când în vieţile lor apare Ardor.

Noul nostru prieten, imposibil de ignorat, va mai fi cu noi cel puţin câteva săptămâni. Etichetat ARDR-1388 de către oamenii de ştiinţă care l-au descoperit, acum asteroidul este numit cu afecţiune Ardor.

Oamenii s-au gândit mereu şi au realizat diferite scenarii în ceea ce priveşte sfârşitul lumii, Tommy Wallach în cartea sa Şi am privit cu toţii spre cer… îl alege pe Ardor ca pion principal, un asteroid care va distruge Pământul.

Însă Ardor nu aduce doar un dezastru iminent, aduce schimbare în comportamentul celor patru tineri. Aflaţi la vârsta la care nu  dau importanţă trecerii timpului, apropierea coleziunii cu Ardor le va schimba percepţia despre timp, le va da de gândit dacă au procedat corect, dacă au iubit sau iertat pe cine trebuia.

Viaţa celor patru adolescenţi sub presiunea timpului se va schimba radical. Ce vor alege să facă atunci când vor ştii ca nimic nu poate împiedica ciocnirea cu Ardor?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Tommy Wallach

-Eu? chicoti el. Mă simt bine. Eu mi-am trăit viaţa. Pentru voi îmi fac griji. Mă refer la generaţia ta. Uită-te la tine. Atât de tânără şi frumoasă şi plină de… viaţă. Tu meriţi un al doilea act.

Trăirile oamenilor sunt atât de diferite în ceea ce priveşte sfârşitul de la o extremă la alta, amânând mereu lucrurile de pe o zi pe alta, sunt puşi în faţa faptului că următoarea zi să nu mai existe.

Chiar dacă Ardor ateriza sau nu, nimeni nu ştia ce ar fi putut să se întâmple cu ei. Eliza simţi toată vina şi regretele risipindu-se în faţa acelui fapt colosal.

O carte complexă care m-a impresionat, personaje adolescente dar cu trăiri puternice. Trebuie să recunosc că am sperat până la ultimul rând să se termine altfel, dar probabil nu ar fi avut acelaşi impact.

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA ŞI AM PRIVIT CU TOŢII SPRE CER... ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Şi Am Privit Cu Toţii Spre Cer...
Autor: Tommy Wallach
An apariție : 2016
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 396
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1257 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 146 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments