Recenzie “Suflet de porțelan” de Andreea Lichi

by | Sep 27, 2020 | Dezvoltare Personală, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA SUFLET DE PORȚELAN ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

„Suflet de porțelan” de Andreea Lichi este o carte pe care nu o vei putea citi fără ca ochii să nu-ți lăcrimeze. Este o carte ce reflectă realitatea dură a vieții, o realitate pe care Andreea a reușit să o cunoască la doar treisprezece ani.

„Suflet de porțelan” este o confesiune a autoarei care încearcă să transmită un mesaj puternic tuturor adolescenților, dar și părinților care doresc să înțeleagă durerea din sufletul copiilor.

Este o carte tristă care nu are acel final fericit pe care toată lumea îl așteaptă și nici nu cred că cineva acum va știi cum se va sfârși această suferință trăită de Andreea în fiecare zi de șase ani.

O decizie pripită, o prietenă, un băiat, un accident rutier și un scaun cu rotile. Aceste cuvinte pot descrie perfect cartea de debut a autoarei și credeți-mă că veți plânge încă din primele o sută de pagini.

La final veți realiza cât de mult valorează viața și că noi, oamenii normali, nu apreciem destul lucrurile mici. Pentru noi a avea posibilitatea să ne deplasăm pe picioarele noastre,să ne mișcăm cum vrem și unde vrem este ceva normal, însă, acum, pentru Andreea această realitate poate nu va mai exista.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Andreea Lichi

“Nu există zi în care să nu mă doară sufletul, dar am încercat să-mi acopăr suferința cu realizările mele, chiar dacă de cele mai multe ori mi-a fost greu și am fost subestimată.”


Am învățat multe citind “Suflet de porțelan” și vă recomand cu mare drag și vouă această carte. Chiar dacă este tristă și nu știm dacă va avea vreodată un happy-end, trebuie să o citiți pentru că vă va schimba percepția asupra vieții și asupra oamenilor din jur.

 

 

Titlu: Suflet De Porțelan
Autor: Andreea Lichi
An apariție : 2020
Editura: CREATOR
Nr. Pagini: 308
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 27.09.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Sărutul dinaintea morții” de Ira Levin

Recenzie ”Sărutul dinaintea morții” de Ira Levin

Nu am fost niciodată genul de cititor pasionat de thrillere psihologice, dar Sărutul dinaintea morții de Ira Levin mi-a deschis apetitul pentru genul acesta de lectură. Mai vreau, mai vreau. Vânătorul de zestre Când destinul imuabil îți atribuie o condiție socială...

Recenzie “Zbor deasupra unui cuib de cuci” de Ken Kesey

Recenzie “Zbor deasupra unui cuib de cuci” de Ken Kesey

"Zbor deasupra unui cuib de cuci" este un roman psihologic scris de americanul Ken Kesey. Este una dintre cele mai cunoscute și citite cărți din literatura modernă. A fost publicată în anul 1962 și de atunci a inspirat crearea mai multor filme și seriale. Una dintre...

Recenzie “Unde pădurea întălnește stelele” de Glendy Vanderah

Recenzie “Unde pădurea întălnește stelele” de Glendy Vanderah

Unde pădurea întâlnește stelele. Acolo aș vrea să fiu acum. În locul în care miracolele se întâmplă, oamenii zâmbesc și dragostea prinde contur. Cititorii întâlnesc reducerile, dar oamenii? Unde își întâlnesc oamenii sufletul pereche? Unde găsesc oamenii prietenii...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 232 zile și a scris până acum 66 articole. Se află pe poziția 22 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments