Recenzie „Suflet de porțelan” de Andreea Lichi

de | sept. 27, 2020 | Dezvoltare Personală, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA SUFLET DE PORȚELAN ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

„Suflet de porțelan” de Andreea Lichi este o carte pe care nu o vei putea citi fără ca ochii să nu-ți lăcrimeze. Este o carte ce reflectă realitatea dură a vieții, o realitate pe care Andreea a reușit să o cunoască la doar treisprezece ani.

„Suflet de porțelan” este o confesiune a autoarei care încearcă să transmită un mesaj puternic tuturor adolescenților, dar și părinților care doresc să înțeleagă durerea din sufletul copiilor.

Este o carte tristă care nu are acel final fericit pe care toată lumea îl așteaptă și nici nu cred că cineva acum va știi cum se va sfârși această suferință trăită de Andreea în fiecare zi de șase ani.

O decizie pripită, o prietenă, un băiat, un accident rutier și un scaun cu rotile. Aceste cuvinte pot descrie perfect cartea de debut a autoarei și credeți-mă că veți plânge încă din primele o sută de pagini.

La final veți realiza cât de mult valorează viața și că noi, oamenii normali, nu apreciem destul lucrurile mici. Pentru noi a avea posibilitatea să ne deplasăm pe picioarele noastre,să ne mișcăm cum vrem și unde vrem este ceva normal, însă, acum, pentru Andreea această realitate poate nu va mai exista.


„Nu există zi în care să nu mă doară sufletul, dar am încercat să-mi acopăr suferința cu realizările mele, chiar dacă de cele mai multe ori mi-a fost greu și am fost subestimată.”


Am învățat multe citind „Suflet de porțelan” și vă recomand cu mare drag și vouă această carte. Chiar dacă este tristă și nu știm dacă va avea vreodată un happy-end, trebuie să o citiți pentru că vă va schimba percepția asupra vieții și asupra oamenilor din jur.

 

 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții SUFLET DE PORȚELAN?

Vezi toată lista de cărți scrise de Andreea Lichi sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA SUFLET DE PORȚELAN CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Suflet De Porțelan
Autor: Andreea Lichi
An apariție : 2020
Editura: CREATOR
Nr. Pagini: 308
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 27.09.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

De ce am citit cartea aceasta? Pentru că e timpul să accept o provocare. Iar cartea aceasta este o provocare. Te provoacă să îndrăznești să te transformi. Să te transformi în ceea ce te va face să te simți bine în propria piele. De ce o recomand și altora? Pentru că...

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Cred că trebuie menționat din start că e o carte pe care o recomand fanilor lui King, adică celor care au înclinație către supranatural, paranormal și ocult. Este o poveste bine gândită și cu un final elaborat minuțios care în mare măsură acoperă semnele de întrebare,...

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

"Lolita, lumina vieții mele, focul coapsei mele, păcatul meu, sufletul meu." Lo-lee-ta: vârful limbii făcând o călătorie de trei pași pe palat, ca să atingă, la trei, pe dinți. Era Lo, diminuată, dimineață, în picioare de patru picioare, într-un șosete, era Lola în...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 466 zile și a scris până acum 74 articole. Se află pe poziția 9 din 37 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments