ACUM GĂSEȘTI TEORIA EXISTENȚEI LUI DUMNEZEU: UNIVERSURI CÂMPURI ENERGETICE ALE FOCARULUI ZERO ȘI CE SE AFLĂ ÎN SPATELE ACESTORA PE:

  Sunt anumite lucruri pe care le știi pur și simplu, mai ales când ești copil, când lumea ta nu este încă plină de tot felul de ambiguități și îndoieli care cresc apoi neîncetat și te urmăresc toată viața.

 Trei decenii de carieră în domeniul cercetării științifice. O viață întreagă de căutare a adevărului. Un deceniu ca editor științific al revistei Astrophysical Journal. Astrofizician. Peste 130 de publicații științifice. Cercetător. Un singur om. BERNARD HAISCH.

  Îmi plăcea ideea de a fi implicat în ceva grandios, ceva ce avea legătură cu Dumnezeu și spațiul. Cât de mare poate fi un vis până la urmă? Visul meu nu avea nicio limită.

   Bernard Haisch propune în cartea sa, intitulată Teoria existenței lui Dumnezeu: universuri, câmpuri energetice ale focarului zero și ce se află în spatele acestora, o perspectivă demnă de luat în seamă, dar capabilă totodată să rezolve unele dintre cele mai intransigente probleme cu care noi, oamenii, ne confruntăm: Există cu adevărat Dumnezeu? Ce sunt eu? Care e destinul meu?

  Ideea pe care autorul o propune este o consecință a tot ceea ce el a deprins de-a lungul anilor de cercetări, de trăiri și de simțiri, diferențiindu-se de alte teorii prin aceea că aceasta implică preexistența unei conștiințe inteligente și infinite.

  Ce am face dacă am avea un potențial infinit, dacă am avea capacitatea nelimitată de a face orice? […] Să încercăm astfel, cu capacitatea noastră umană limitată, să ne imaginăm existența unei ființe cu o conștiință nelimitată, cu o putere infinită, în afara spațiului și a timpului.[…] Unde ne duce gândul la o asemenea ființă?

  Cu alte cuvinte, teoria lui Bernard propune de fapt să încercăm să privim în alt mod legile fizicii. Să încetăm, chiar și preț de câteva secunde, să ne mai raportăm la acestea ca fiind limitele potențialului creator divin. Să încercăm să le privim ca pe o manifestare a ideilor lui Dumnezeu.

   Una dintre cele mai vechi învățături religioase spune că cel care a devenit mai mulți va deveni unul din nou. Iată cum văd eu lumea.

Titlu: Teoria Existenței Lui Dumnezeu: Universuri Câmpuri Energetice Ale Focarului Zero și Ce Se Află în Spatele Acestora
Autor: Bernard Haisch
An apariție : 2013
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 172
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 22.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 867 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra