Recenzie „Trăiește autentic” de Andreea Săvulescu

de | iun. 30, 2020 | Dezvoltare Personală, Educație, Literatura Română, Psihologie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TRĂIEȘTE AUTENTIC ARE REDUCERE PE:

Citind cartea Trăiește autentic de Andreea Săvulescu este ca și cum ai parte de o lecție sau ședință de psihoterapie. Îți oferă o mulțime de intrumente care să te ajute să te vezi cu adevărat, să te apreciezi și să trăiești autentic.

Poate cel mai dificil proces este să descoperi calea către sine. Doar când îți acorzi suficient timp de gândire, poți să descoperi adevăratul sine care de multe ori nu se poate manifesta din cauza ideilor preluate de la alții, ori din cauza valorificării părerilor celorlalți mai mult decât propria părere.

Autoarea ne explică cum de multe ori suntem blocați subconștient în anumite credințe limitative. Adică avem atât de înrădăcinate în mentalitate anumite gânduri, încât tocmai din cauza lor ajungem în situații de viață nedorite. Andreea ne arată cum putem să le schimbăm pentru a ne îmbunătăți viața.

În carte sunt prezentate câteva componente care dezvoltate împreună pot contribui la crearea propriei fericiri. Acestea sunt: conștientizarea, acceptarea de sine, asumarea responsabilității și angajamentul. Putem observa că toate acestea au în comun un lucru: ele nu sunt exterioare, vin din interiorul nostru. Calea către fericire se află deci în mâinile noastre. Este un proces de durată să ne dezvoltăm toate aceste abilități, însă dacă ne oferim suficient timp și avem determinare, rezultatele positive nu vor întârzia să apară.

Dacă îți place recenzia cărții TRĂIEȘTE AUTENTIC, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Andreea Săvulescu

De multe ori trăim „pe pilot automat” și ne resemnăm în fața a ceea ce am primit, ori suntem confuzi și incapabili să alegem și să decidem pentru noi așa că aruncăm vina nefericirii pe circumstanțe, ori nu ne acordăm suficient timp pentru a ne crea așa cum dorim să fim – cea mai bună versiune a noastră pe care ne-o putem imagina.

Această carte este o lectură utilă  pentru cei care vor să se cunoască mai bine, să evolueze și să se iubească mai mult. Cartea este structurată în trei capitole ușor de parcurs, într-un limbaj familiar și cu multe exemple de pus în practică.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TRĂIEȘTE AUTENTIC CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Trăiește Autentic
Autor: Andreea Săvulescu
An apariție : 2019
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 160
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 382

Alte recenzii de la Andreea Săvulescu:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

Recenzie „Pericol la petrecere!”

Recenzie „Pericol la petrecere!”

La insistențele fiicei, care a văzut-o într-o librărie, am cumpărat și altă carte din seria Pericol. Ei i-a plăcut foarte mult, mie mi s-a părut mai slabă decât prima parte. Îmi place culoarea locală (stilul oltenesc de a vorbi al unor personaje, referirile la Therme,...

0 0 votes
Article Rating
Ana Mihai este redactor Booknation.ro de 930 zile și a scris până acum 27 articole. Se află pe poziția 24 din 54 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Mihai aici.
Pasionată de frumos. Încântată de cărți, cafea, scris și dezvoltare.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments