Recenzie „Tu ai iubi un om ca tine?” de Cristi Grosaru

Titlu: Tu Ai Iubi Un Om Ca Tine?
Autor: Cristi Grosaru
An apariție : 2018
Editura: Stylished Magazine
Nr. Pagini: 112
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ana Dumitraşc
Publicată la 9.07.2018
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA TU AI IUBI UN OM CA TINE? ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

„Orice provocare nu este decât o treaptă pe scara evoluţiei personale. Dacă o priveşti ca pe un zid, atunci îţi va fi mai greu să priveşti dincolo de el.”

Cum să îţi depăşeşti propriile bariere ridicate în mintea ta? Cum să îţi găseşti tăria şi motivaţia de a apuca de frâiele propriului destin şi să înfrunţi orice obstacol care ţi se iveşte acţionând cu responsabilitate şi în mod calculat. Fiecare dintre noi duce zilnic o luptă interioară care ne răscoleşte atât de puternic încât sfârşim prin a renunţa, de cele mai multe ori.

„Oamenii au impresia că nu sunt suficient de pregătiţi pentru a face ceva şi aşteaptă să vină acel moment în care să simtă acel lucru. Timpul de aşteptare se transformă, astfel, într-un fel de frică în aşteptare. Iar tot acest timp pierdut te distrage de la scopul iniţial.”

Cristi Grosaru ne introduce, fără prea multe ocolişuri, într-o călătorie a căutării şi regăsirii de sine, un drum cu multe suişuri şi coborâşuri, o aventură a sufletului. Căci, ce altceva poate reprezenta mintea şi eul fiecăruia dintre noi, dacă nu esenţa personalităţii şi existenţei noastre.

Tu ai iubi un om ca tine este despre el, dar şi despre mine sau despre tine. Citind povestea sa, dar şi frământările sale, descoperi nu numai nişte sfaturi sau îndrumări cu adevărat utile, dar şi o parte din fiinţa sa. Un om imperfect, cu o viaţă şi o gândire imperfecte. Natura oricărui om şi a oricărui lucru existent.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Cristi Grosaru.

Şi, totuşi, toată această imperfecţiune are un farmec atât de aparte şi de irezistibil, încât te face să îţi doreşti ca într-un final să ajungi cea mai bună variantă a ta neşlefuită, strângând laolaltă toate firimiturile de curaj şi voinţă captive atâta timp în carapacea minţii tale, iar apoi să le eliberezi şi să acţionezi.

„Dacă tu crezi că viaţa te-a lovit aşa de tare, înseamnă că ai tot dreptul să te crezi învins. Ai tot dreptul să cazi în patima alcoolului, ai tot dreptul să te apuci de fumat, ai tot dreptul să-ţi baţi joc de tine, dar nu uita un lucru: un boxer căzut la pământ are la dispoziţie doar zece secunde să se ridice. Dacă nu, va părăsi ringul învins. Tu ce ai de gând să faci? Te ridici sau ai părăsit deja ringul?”

🔥 CARTEA TU AI IUBI UN OM CA TINE? ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

  1. Avatar Aurelia
    Reply

    Imi place ca pot decide care va fi urmatoarea carte pe care o voi citi, dupa ce citesc recenziile de carte ale Anei Dumitrasc!
    Multumesc!

POST A COMMENT.