Recenzie „Tu ești soluția” de Mark V. Hansen și Bill Froehlich

by | Mar 24, 2017 | Afaceri și Economie, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TU EȘTI SOLUȚIA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Vă amintiți povestea lui Hansel și Gretel?

Cartea „Tu ești soluția” scrisă de Mark Victor Hansel și Bill Froehlich publicată de editura Act și Politon de la primele pagini m-a dus cu gândul la acea poveste, doar că personajele erau schimbate în Ashley și Brian. În această poveste nu există vrăjitoarea cea rea, ci doar AO care îi îndrumă pe cei doi într-o călătorie de neuitat.

Această călătorie a fost făcută și de mine citind această carte. Am simțit fiecare emoție și trăire, dar cel mai important lucru este că am învățat o lecție care mi-a marcat percepția și viața.

De cele mai multe ori ne plângem de problemele care ne înconjoară și ne este dificil să găsim soluția. De fapt, nu realizăm că soluția suntem noi. Tu ești soluția la cele mai multe probleme care te înconjoară, dar trebuie să realizezi asta.

Tu ești, iubite cititor, suprafața de balansare de pe marea navă de stare a societății. O suprafață de balansare este ca o cârmă miniaturală atașată de cârma mare a unui vapor sau a unui avion.

AO  îi ajută pe Ashley și Brian să realizeze că problemele care îi înconjoară (de exemplu poluarea) pot fi rezolvate de ei, dar trebuie să creadă în asta. Cei doi împreună cu AO trec prin multe obstacole și încercări, dar realizează mereu că soluția este în mâinile lor.

Anticiparea plină de fiori sporea în Ashley și Brian. Deși nu văzură nimic în jurul lor, în întunecimea persistentă, eterică, ceva creștea… ceva se apropia… ceva ce părea exploziv de puternic.

În această călătorie îl întâlnesc și Tommy care îi face să se îndoiască de încrederea lor, dar pe parcurs învață cum să îl evite și încrederea în forțele lor nu dispare. Aceștia întâlnesc personaje puternice care au reușit să descopere că ei sunt soluția în momente de criză și disperare.

O călătorie pe care fiecare dintre noi ar trebui să o facem, asta reprezintă cartea Tu ești soluția.

Nu uita că tu ești soluția!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții TU EȘTI SOLUȚIA?

Vezi toată lista de cărți scrise de Mark V. Hansen sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TU EȘTI SOLUȚIA CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Tu Ești Soluția
Autor: Mark V. Hansen
,
Bill Froehlich
An apariție : 2015
Editura: ACT SI POLITON
Nr. Pagini: 284
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.03.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Conversație la Catedrală” de Mario Vargas Llosa

Recenzie ”Conversație la Catedrală” de Mario Vargas Llosa

Llosa a urcat în ultimul timp în topul autorilor mei preferați. Conversație la Catedrală nu-i o carte ușor de citit, nici măcar nu compensează acest lucru cu o poveste frumoasă, dar în ciuda acestor lucruri, n-am putut-o lăsa din mână. Tot ceea ce ne este dezvăluit...

Recenzie ”The sun and her Flowers” de Rupi Kaur

Recenzie ”The sun and her Flowers” de Rupi Kaur

Dacă cineva ar întreba cum arată despărțirea, i-aș da această carte pentru a o citi. Dacă cineva ar întreba ce înseamnă durerea, aș deschide la primele două părți ale acestei cărți și i-aș arăta în cuvinte acest lucru. Rupi Kaur este cunoscută pentru celebra carte de...

0 0 vote
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1508 zile și a scris până acum 759 articole. Se află pe poziția 1 din 26 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments