🔥 CARTEA TU EȘTI SOLUȚIA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Vă amintiți povestea lui Hansel și Gretel?

Cartea „Tu ești soluția” scrisă de Mark Victor Hansel și Bill Froehlich publicată de editura Act și Politon de la primele pagini m-a dus cu gândul la acea poveste, doar că personajele erau schimbate în Ashley și Brian. În această poveste nu există vrăjitoarea cea rea, ci doar AO care îi îndrumă pe cei doi într-o călătorie de neuitat.

Această călătorie a fost făcută și de mine citind această carte. Am simțit fiecare emoție și trăire, dar cel mai important lucru este că am învățat o lecție care mi-a marcat percepția și viața.

De cele mai multe ori ne plângem de problemele care ne înconjoară și ne este dificil să găsim soluția. De fapt, nu realizăm că soluția suntem noi. Tu ești soluția la cele mai multe probleme care te înconjoară, dar trebuie să realizezi asta.

Tu ești, iubite cititor, suprafața de balansare de pe marea navă de stare a societății. O suprafață de balansare este ca o cârmă miniaturală atașată de cârma mare a unui vapor sau a unui avion.

AO îi ajută pe Ashley și Brian să realizeze că problemele care îi înconjoară (de exemplu poluarea) pot fi rezolvate de ei, dar trebuie să creadă în asta. Cei doi împreună cu AO trec prin multe obstacole și încercări, dar realizează mereu că soluția este în mâinile lor.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Mark V. Hansen

Anticiparea plină de fiori sporea în Ashley și Brian. Deși nu văzură nimic în jurul lor, în întunecimea persistentă, eterică, ceva creștea… ceva se apropia… ceva ce părea exploziv de puternic.

În această călătorie îl întâlnesc și Tommy care îi face să se îndoiască de încrederea lor, dar pe parcurs învață cum să îl evite și încrederea în forțele lor nu dispare. Aceștia întâlnesc personaje puternice care au reușit să descopere că ei sunt soluția în momente de criză și disperare.

O călătorie pe care fiecare dintre noi ar trebui să o facem, asta reprezintă cartea Tu ești soluția.

Nu uita că tu ești soluția!

🔥 CARTEA TU EȘTI SOLUȚIA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Tu Ești Soluția
Autor: Mark V. Hansen
,
Bill Froehlich
An apariție : 2015
Editura: ACT SI POLITON
Nr. Pagini: 284
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.03.2017
Nota recenzorului: n/a

Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1235 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate