Recenzie ,,Urmează-ți inima- cum să descoperi sensul vieții personale și profesionale” de Andrew Matthews

Titlu: Urmează-ți Inima- Cum Să Descoperi Sensul Vieții Personale și Profesionale
Autor: Andrew Matthews
An apariție : 2013
Editura: Curtea Veche
Nr. Pagini: 208
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 4.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie ,,Urmează-ți inima- cum să descoperi sensul vieții personale și profesionale” de Andrew Matthews
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI URMEAZĂ-ȚI INIMA- CUM SĂ DESCOPERI SENSUL VIEȚII PERSONALE ȘI PROFESIONALE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

    Dacă nu poți face lucruri care-ți plac în timpul liber, există slabe șanse să-ți permiți să ai un loc de muncă pe care să-l iubești cu adevărat.

    Este unul dintre citatele cu care eu răspund adesea atunci când lumea mă întreabă de ce fac și ce îmi place. Da, există și astfel de persoane! Cum, ai timp și de așa ceva? Nu ar trebui să faci X sau Y lucru etc.? Când o să mai ai timp de ele?

     Sună cunoscut, nu? Da, știu!

    Cum spuneam, este unul dintre citate, cel în varianta mai elevată și cumva de bun-simț, aș putea spune, căci, de regulă, răspund clar și răspicat: Fiindcă așa am chef!

     Dar să revenim la oile noastre!

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Andrew Matthews.

    Citatul face parte dintr-o carte de dezvoltare personală care mie îmi este foarte dragă. Când o răsfoiești, ai impresia că este o carte de copii datorită desenelor prezentate într-o manieră comică, dar în realitate este un fel de ghid pentru propria persoană. Titlul sună în felul următor: Urmează-ți inima- cum să descoperi sensul vieții personale și profesionale și îi aparține lui Andrew Matthews.

     În general avem senzația că slujbele celorlalți sunt mai ușoare sau mai distractive și mai bine plătite! Asistentele medicale consideră că doctorilor le merge bine. Agenții de vânzări consideră că managerilor de vânzări le merge bine. Toată lumea crede că politicienilor le merge bine. În cele din urmă descoperim că nu există slujbe perfecte! De ce? Pentru că oamenii ne plătesc doar pentru a face lucruri pe care ei nu le pot face sau pe care nu vor să le facă. Dacă nu ar exista probleme ce trebuie rezolvate, nu ar mai exista nici locurile noastre de muncă.

    Este o carte pe care ar trebui să o citești nu doar o dată, ci chiar de mai multe ori! Îți prezintă exact acele lucruri de care tu ești conștient, dar pe care totuși le ignori! Nu te ceartă, ci îți explică, întocmai ca unui copil, unde ar trebui să cauți sursa problemelor tale.

    Poate dacă am urmări mai puține aventuri la televizor, am avea parte de mai multe aventuri în viața de zi cu zi!

ACUM GĂSEȘTI URMEAZĂ-ȚI INIMA- CUM SĂ DESCOPERI SENSUL VIEȚII PERSONALE ȘI PROFESIONALE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.