spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce sa citesti carti

Următoarea carte pe care o vei citi este scrisă în… stele! Dacă ești de părere că ceea ce ai citit până acum nu se potrivește cu personalitatea ta, ar fi bine să arunci un ochi pe acest articol. Vei vedea că există o legătură între zodie și cărți!

Berbec( 21 martie-20 aprilie)

În calitate de berbec, ești curajos, dornic de aventură și iubești adrenalina. Personalitatea unui berbec este una extrem de puternică, motiv pentru care spiritul tău liber se regăsește în Divergent de Veronica Roth, Endgame: Jocul final de James Frey și Eu sunt numărul patru de Pittacus Lore.

Taur(21 aprilie-20 mai)

Taurii sunt cunoscuți pentru calitatea lor de a fi extrem de independenți și cu picioarele pe pământ. Sunt admirați pentru răbdarea lor ,care pare a fi infinită, și fiecare taur iubește lucrurile simple. Dacă ești un tăuraș, cu siguranță vei adora Delirium de Lauren Oliver, Mesagerul de Markus Zusak și Hoțul de umbre de Marc Levy.

Gemeni(22 mai-21 iunie)

Această zodie este cunoascută pentru umorul de care dă dovadă un geamăn, dar și pentru tendința lui de a fi duplicitar, ușor manipulator, iar când gemenii vor ceva, obțin! Le recomandăm gemenilor să încerce Hoțul de cărți de Markus Zusak, Miniaturista de Jessie Burton și Mare tranquillitatis de Katja Millay.

Rac(22 iunie-22 iulie)

Racii sunt un amestec surprinzător de dorniță, sentiment și adrenalină. Ne surprind mereu cu ceva deosebit, iar starea lor de bine este molipsitoare, motiv pentru care aceștia ar trebui să citească Zi după zi de David Levithan, Fangirl de Rainbow Rowell și Parfumul de Patrick Suskind.

Leu(23 iulie-22 august)

Leii au fost născuți pentru a fi lideri. Au spiritul de conducători în sânge și le place să fie în centrul atenției mai mult decât orice altceva. Dacă ești un leu, te sfătuim să citești Alegerea de Kiera Kass, Adulter de Paulo Coelho și Cel mai frumos cadou de Nicholas Sparks.

Fecioară(23 august-22 septembrie)

Dacă eșți născut sub semnul fecioarei, e clar că ai întotdeauna vorbele la tine, ești intelgent și îți place să analizezi lucrurile în amănunt, pentru a te asigura că totul merge cum ți-ai propus, exact ca personajele din cărțile Fata din tren de Paula Hawkins, Nu genul ăla de fată de Lena Dunham și Tronul de cleștar de Sarah J. Maas.

Balanță(23 septembrie-23octombrie)

Balanțele sunt cunoscute drept cele mai seducătoare zodii. Inteligentă, echilibrată și sinceră, o balanță știe întotdeauna să rezolve și cele mai grave conflicte cu o diplomație de invidiat. Dacă ești balanță, îți recomandăm să încerci mereu lucuri noi și să citești Sub Dom de Stephen King, Nostalgia de Mircea Cărtărescu și Dragostea mea mi-a dăruit… de Gayle Forman, dar și autori precum Stephanie Perkins, David Levithanll, Rainbow Rowell.

Scorpion(24 octombrie-22 noiembrie)

Scorpionul este un spirit liber, misterios și mereu dornic de aventură. Am ales pentru această zodie o selecție de cărți exotice, pasionale, cu persoanje puternice care știu să îți exprime mai bine decât oricine punctul de vedere. Așadar, un adevărat scorpion ar trebui să citească De veghe în lanul de secară de J.D Salinger, Cel care mă așteaptă de Parinoush Saniee și Elevul Dima dintr-a șaptea de Mihail Drumeș.

Săgetător( 23 noiembrie-21 decembrie)

Săgetătorul este întotdeauna sincer. Un prieten loial, pe care oricine îl vrea aproape. Inteligent și charmant, săgetătorului îi place să se cufunde în necunoscut, motiv pentru care îi recomandăm să citească Isla și Fericirea până la adânci bătrâneți de Stephanie Perkins, Al cincilea val de Rick Yacey și Maktub de Paulo Coelho.

Capricorn(22 decembrie-20 ianuarie)

Capricornii au o capacitate de înțelegere foarte mare, sunt mereu empatici cu cei din jurul lor și adoră să fie pe cele mai înalte trepte ale societății. Le recomandă așadar capricornilor să citească Frumoasele străine de Mircea Cărtărescu, Sticletele de Donna Tartt și Lupta mea – Cartea intai: Moartea unui tata de Karl Ove Knausgard.

Vărsător(21 ianuarie-18 februarie)

Vărsătorilor le place mereu să fie în tendințe și fac tot posibilul pentru a remedia conflictele din jurul lor, deoarece iubesc pacea și liniștea, așa că le recomandăm Băiatul cu pijamale în dungi de John Boyce, Călătoarea de Diana Gabaldon și Dragostea nu moare, de Maytrei Devi.

Pești(19 februarie-20 martie)

Dacă ești un peștișor, cu siguranță nici măcar nu citești acest articol acum. Fire rebelă, iubești adrenalina și tot ceea ce ține de curaj, așa că îți recomandăm Mincinoșii de E. Lockhart, Jurnalul unui adolescent timid de Stephen Chbosky și Captiv în labirint de James Dasher.

Cam acestea au fost recomandările noastre pentru fiecare zodie în parte. Așteptăm în secțiunea comentarii și viziunea ta despre legătura dintre semnul zodiacal și plăcerile livrești!

Arianna Suduc
Autor: Arianna Suduc
❝ îmi place să dau cuvintele mele lumii dimineața. iubitoare de cafea cărți ceai pisici toamnă și frumos. ❞
Arianna e Redactor Foarte Activ
Redactor de 1847 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Arianna Suduc
Arianna Suduc mai scrie și pe http://www.raftulariciului.wordpress.com