Aşa cum poate aţi văzut din recenziile mele, cărţile de dragoste sunt specialitatea mea. Unde găseşti unele dintre cele mai frumoase poveşti de acest gen? La Editura Epica. În următoarele rânduri vreau să vă prezint cărţile mele preferate de la această editură şi vă încurajez, dacă nu le-aţi citit până acum, să faceţi acest lucru, deoarece o să iubiţi fiecare poveste pentru unicitatea şi personajele speciale care vi se prezintă.

 Fără speranţă – Colleen Hoover

 Cu siguranţă este cea mai bună carte de la această editură, pentru mixul perfect echilibrat de dragoste, dramă, suspans şi realism. Apreciez întotdeauna o poveste care mă ţine ancorată în realitate, care să nu aducă foarte mult a basm şi să reuşească în mod iremediabil să-mi capteze atenţia. Povestea lui Sky şi a lui Dean te va cuceri, vei râde, vei plânge şi vei avea emoţii alături de ei. Sunt personaje care au suferit mult în viaţă, care se întâlnesc în condiţii deosebite şi care vor lupta să rămână împreună chiar şi atunci când totul pare împotriva lor şi gata să îi despartă. Chiar dacă am citit această carte acum 4 ani, este în continuare una dintre preferatele mele şi o recomand tuturor. Faptul că se încadrează în categoria “Romantic” nu trebuie să îi îndepărteze pe cei care nu agrează genul în mod normal. Este o poveste de viaţă, iar la finalul lecturii vă asigur că cele întâmplate o să rămână multă vreme cu voi.

 

 

🔥 Fără speranţă – Colleen Hoover are reducere pe:

Te aştept – J.Lynn

Aici regăsim prima carte dintr-o serie deosebită scrisă de J.Lynn. Cam şi Avery m-au cucerit pe loc. Cam pentru blândeţea şi răbdarea lui, Avery pentru fragilitatea şi inocenţa ei. Evident întâlnirea lor înseamnă o poveste de neuitat pentru cititori şi sunt convinsă că toţi veţi fi încântaţi de aventurile lor.
Mi-a plăcut foarte mult mesajul pe care J.Lynn doreşte să îl transmită, punând accent pe dramele trăite de fete încă de la o vârstă fragedă. Avery este un exemplu concret de adolescentă timidă şi marcată de un incident dramatic, ce îi schimbă modul în care interacţionează cu cei din jur. Cam însă va reuşi, prin iubirea sa, să readucă la suprafaţă o latură pe care Avery o credea de mult pierdută.

 

 

 

🔥 Te aştept – J.Lynn are reducere pe:

Rivali – Penelope Douglas

Există un singur adjectiv ce poate suprinde cu adevărat esenţa acestei cărţi : INTENS! Rivali este povestea a doi fraţi vitregi ce devin iubiţi, însă din anumite motive, ajung să se despartă. După 2 ani viaţa îi aduce din nou împreună, însă acea iubire ce i-a unit cândva, acum este mascată de ură şi trădare. Madoc şi Fallon aparent se urăsc, însă în interior au rămas mocnind sentimente profunde, care la un moment dat vor ieşi la suprafaţă. Am zis intens? DA.. Totul în această carte este intens. De la dialoguri, la acţiune, la scenele de dragoste care te vor face să înroşeşti.

 

 

 

🔥 Rivali - Penelope Douglas are reducere pe:

Te doresc – J.Lynn

Cartea a doua din seria celebră a lui J.Lynn vine cu o poveste de dragoste atât de frumoasă, încât te va face să zâmbeşti şi să suspini de fiecare dată când te gândeşti la ea. Terasa l-a iubit pe Jase încă din adolescentă, însă el niciodată nu i-a arătat interes. Până într-o seară, când îi mărturiseşte că şi el simte la fel. Dar visul frumos se opreşte aici. Jase insistă să stea departe de ea, chiar şi atunci când tot ce îşi doreşte mai mult este să o aibă alături. Drumul lor va fi unul tumultos, cu multe obstacole şi surprize ce trebuie să le descoperiţi pe parcurs.

 

 

 

🔥 Te doresc - J.Lynn are reducere pe:

Ugly Love – Colleen Hoover

Cu riscul de a mă repeta, iubesc la nebunit cărţile lui Colleen pentru sinceritate şi realism. Faptul că poveştile sale nu sunt întotdeauna îndulcite, mă ajută să intru mai repede în poveste şi să asociez anumite întâmplări prezentate aici cu evenimente de care poate am auzit. Ugly Love este exact cum spune titlu: o poveste încărcată de dramatism, de tristeţe, care ni-l prezintă pe Miles, personajul principal, într-un moment tragic din viaţa lui. Nu crede în iubire şi în puterea sa, iar viaţa şi-o trăieşte ca o fantomă, fără să simtă nimic. Asta până când Tate intră în peisaj şi probabil v-aţi prins deja că îi va schimba perspectiva complet. Evident Miles nu se va lăsa mai prejos şi nu va lăsa garga jos cu una cu două, însă relaţia lor devine intensă şi plină de neprevăzut.

 

 

🔥 Ugly Love - Colleen Hoover are reducere pe:

Zece respiraţii scurte – K.A.Tucker

O lecţie de viaţă de la primul cuvânt până la ultimul. O poveste care m-a înduioşat teribil şi care m-a făcut să mă simţ atât de norocoasă de persoanele pe care le am alături. Kacey este o tânără ce a pierdut totul într-o singură noapte. În urma unui accident teribil, părinţii, iubitul şi cea mai bună prietenă s-au stins în prezenţa ei şi Dumnezeu a decis să o lase doar pe ea în viaţă. De ce? Asta se întreabă şi ea în fiecare zi. Singurul ei motiv de supravieţuire este acum sora ei mai mică, Olivia, pentru care trebuie să fie puternică şi să încerce să îi ofere un acoperiş deasupra capului. Atunci când îşi asumă acest rol şi doreşte ca nimic să o abată de la acest ţel, apare misteriosul Trent, cu care are o legătură aproape instantanee. Nu ştie aproape nimic despre el, însă totul despre Trent o atrage şi o face să spere într-o zi la dragostea aceea frumoasă din cărţile romantice. Evident nu este aşa simplu şi drumul lor va fi plin de suferinţă şi trădare. Trebuie doar să aveţi răbdare şi să le ţineţi eroilor pumnii strânşi.

 

 

🔥 Zece respiraţii scurte - K.A.Tucker are reducere pe:

Intimidare- Penelope Douglas

Una dintre cele mai atipice poveşti de dragoste citite vreodată. Penelope Douglas m-a încântat întotdeauna cu stilul ei diversificat şi personajele complexe pe care ni le oferă, însă aici consider că s-a autodepăşit. Jared şi Tate sunt un cuplu puţin ciudat am putea spune. Prieteni care se iubesc în secret, ajung să devină duşmani după ce Jared se întoarce dintr-o vacanţă de vară petrecută la tatăl său. Se schimbă total, fiind violent şi agresiv verbal cu Tate. Îi spune multe lucruri urâte, o jigneşte şi încearcă să îi distrugă încrederea de sine. Însă Tate revine cu o atitudine puternică şi în cele din urmă îi face faţă lui Jared, reuşind să îi dărâme acest perete de gheaţă din jurul sufletului. Vă avertizez că s-ar putea să nu fiţi foarte încântaţi de povestea lor de dragoste, însă mie mi-a rămas în minte mult timp.

 

 

🔥 Intimidare- Penelope Douglas are reducere pe:

Destine la limita – Katie McGarry

O poveste tristă, dar care ne redă speranţa în a avea o a doua şansă. Echo este o fată ce îşi caută rostul într-o lume care parcă nu o înţelege. Suprimându-şi amintirile dintr-o noapte dramatică, este efectiv o bombă cu ceas, gata oricând să explodeze. Ce îi trebuie unei fete cuminţi şi nesigure? Un băiat rău evident. Noah este exact remediul lui Echo pentru a se cunoaşte şi a-şi depăşi cele mai adânci temeri. Noah are nevoie de meditaţii la matematică iar Echo îl ajută. Încet încet se cunosc mai bine şi îşi dau seama că nu sunt chiar atât de diferiţi cum credeau iniţial. Firea explozivă a lui Noah se îmbină perfect cu cea impulsivă a lui Echo şi de aici o poveste de dragoste frumoasă şi plină de aventuri.

 

 

🔥 Destine la limita - Katie McGarry are reducere pe:

Mă pierd în tine – Jasinda Wilder

Ce faci atunci când dragostea vieţii tale moare în faţa ta? Te ridici şi încerci să o iei de la capăt? Sau te cufunzi în tristeze pentru tot restul vieţii? Acesta este şi întrebarea pe care o are Jasinda Wilder pentru noi şi pentru personajul nostru feminin, Nell. După ce trăieşte pierderea celui mai bun prieten, Nell nu se mai poate regăsi. Nimic nu mai poate fii ca înainte şi aceasta ajunge printr-o ironie a sorţii în braţele lui Colton, fratele iubitului care a murit. Înainte să judecaţi, vă rog să citiţi cartea şi să vă întrebaţi cum aţi fi procedat dacă vă găseaţi în locul lui Nell. Un exerciţiu foarte bun pentru toţi citititorii 🙂

 

 

 

🔥 Mă pierd în tine - Jasinda Wilder are reducere pe:

E uşor să te iubesc – Tammara Webber

Jacqueline şi Lucas sunt un cuplu frumos, dar care ajung să se cunoască mai bine tocmai pe la jumătatea cărţii. După o despărţire dură de iubitul ei, Jacqueline nu mai are nevoie de nimeni lângă ea şi se concentrează asupra studiilor. Lucas o priveşte de la depărtare, aparent nepăsător, însă este foarte prezent în viaţa ei. Atunci când un băiat începe să o hărţuiască pe Jackie,  aceasta trebuie să decidă dacă lasă trecutul sumbru să pună din nou stăpânire pe ea, sau luptă pentru a-şi demonstra că s-a schimbat şi că trecutul  nu o mai defineşte. Va reuşi acest lucru şi cu ajutorul lui Lucas, ce îi va fi alături mereu.

 

 

 

🔥 E uşor să te iubesc – Tammara Webber are reducere pe: