Rezumat Eliberarea - Chico Xavier

Încântat de descoperirile sale dobândite după multă suferință și conflict lăuntric, și care au implicat cai infinite, Andre Luiz se întoarce în sfera Pământului pentru a le spune foștilor săi tovarăși că dincolo de micile spații în care ei trăiesc strălucește o altă viață, mai frumoasă și mai intensă, care necesită însă o dezvoltare individuală specifică, pentru a călători printre căile înguste ce conduc la o sublimă iluminare.
Citește tot rezumatul cărții Eliberarea...   Cu toate acestea, există multe ființe umane care trăiesc în sarcasm și indiferentă în căutarea lor de ascunzișuri tranzitorii și de larve efemere. Aceștia se așteaptă ca după moarte să găsească un Rai gratuit, plin de minunății uluitoare. Dar, lăsând la o parte mesajele lui Andre Lulz și ale noastre - umili servitori ai Bunăvoinței, Iisus a rostit aceste cuvinte nemuritoare către toți cei care străbat calea vieții umane: „Fiecăruia după faptele sale" Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Eliberarea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Eliberarea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

RECENZIILE CĂRȚII ELIBERAREA PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie "Eliberarea de jocurile minții: ghid practic pentru iluminare" de Marius Mihai Lungu