Rezumat In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral - Chico Xavier

Cei care trăiesc experiența umană cu înțelegerea faptului că treptele scării sublime trebuie urcate cu prețul efortului personal, și care se bucură de binecuvântările cerești prin practica neobosită a Binelui, nu vor fi surprinși de relatările oferite de acest mesager interesat de a-i sluji cu dragoste pe ceilalți.
Citește tot rezumatul cărții In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral... Preocupați de îndeplinirea Scopurilor Divine, ei știu că nu au primit darul vieții doar pentru a-și omorî timpul sau darul credinței pentru a-l tulbura pe semenul lor. Afimațiile fraterne ale mesagerului nostru vor provoca însă nemulțumire și perplexitate în partizanii favoritismelor, ce sunt încă prinși în pânza vechilor iluzii, chiar dacă dețin cele mai onorabile acreditări. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral scrisă de Chico Xavier. In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 336 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral și, de asemenea, sperăm că autorul Chico Xavier, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde