Rezumat In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii - Chico Xavier

Reflectând asupra viitorului comunității pământene, Andre Luiz a scris aceste câteva pagini referitoare la mediumnitate, înțelegând importanța crescândă a schimbului spiritual dintre oameni.
Citește tot rezumatul cărții In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii...   Cu cât ființele umane avansează mai mult pe spirala evoluției, cu atât percep mai clar că moartea nu înseamnă încetarea vieții.   Acum, mai mult ca oricând, oamenii se consideră o conștiință conținută între niște forțe și fluide combinate temporar în scopuri educative.   Ei încep treptat să înțeleagă faptul că mormântul reprezintă poarta spre reînnoire, așa cum leagănul reprezintă accesul la experiența umană, și își dau seama că șederea lor pe planeta constituie o călătorie al cărei destin vizează stadiile unui Progres superior. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii scrisă de Chico Xavier. In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii și, de asemenea, sperăm că autorul Chico Xavier, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde