Rezumat Cronici din lumea de dincolo - Chico Xavier

Până în prezent, puțini intelectuali de pe Pământ s-ar putea gândi la posibilitatea de a scrie o carte după moarte. În majoritatea cazurilor, vizita unui „mort” este, în sine, un evenimelit inoportun și neplăcut.
Citește tot rezumatul cărții Cronici din lumea de dincolo... Pentru ființele care conduc existența după convențiile sociale, defunctul, cu devărurile lui, va fi întotdeauna o fantomă, deloc binevenită. Acum, după aceste considerarații, iată-mă în fața dumneavoastră cu o carte de cronici de dincolo de mormânt. - Humberto de Campos  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cronici din lumea de dincolo?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cronici din lumea de dincolo și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cronici din lumea de dincolo scrisă de Chico Xavier. Cronici din lumea de dincolo a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cronici din lumea de dincolo este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Cronici din lumea de dincolo face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cronici din lumea de dincolo și, de asemenea, sperăm că autorul Chico Xavier, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde