Rezumat Emisarii luminii - Chico Xavier

Un câmp infinit de slujire așteaptă dăruirea lucrătorilor Adevărului și ai Binelui divin. Probleme uriașe se ridică în fața spiritelor curajoase, incarnate în aceste vremuri cu misiunea glorioasă de a pregăti Noua Epocă și de a contribui la restabilirea credinței vii și la lărgirea înțelegerii ființelor umane.
Citește tot rezumatul cărții Emisarii luminii... Este esențial să venim în ajutor religiei, îngropate în prezent în arhivele teologice ale bisericilor din piatră, și să sprijinim știința, care a devenit un geniu satanic al distrugerii, pentru ca ea să acționeze în direcția Binelui.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Emisarii luminii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Emisarii luminii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Emisarii luminii scrisă de Chico Xavier. Emisarii luminii a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Emisarii luminii este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Emisarii luminii face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 474 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Emisarii luminii și, de asemenea, sperăm că autorul Chico Xavier, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde