Rezumat Sacrificiul - Chico Xavier

Aceasta este o carte despre sentimente.   Este pentru cei care apreciază experiența umană cu toată inima lor. Însă le vorbește mai ales celor care sunt închiși față de faptul că dragostea vindecă o multitudine de păcate, așa cum ne-a învățat Iisus.
Citește tot rezumatul cărții Sacrificiul... Pentru sufltele sincere care plâng în lanțurile descurajării și fricii, povestea lui Alcyone este un balsam mângâietor. În măreția abnegației ei, vedem iubirea ce renunță la gloria luminii pentru a descinde în lumea morții. Prin gestul ei dumnezeiesc, Pământul nu mai este doar un loc de ispășire, de exil amar; ci este de asemenea o școală sublimă, ce merită să fi vizitată de spiritele celeste. Între orizonturile acestei planete, încă mai există întuneric, moarte, lacrimi... Dar oricine va urma căile pe care Alcyone le-a urmat va transforma aceasta întreaga moștenire în comori fructuoase care conduc la viața veșnică. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sacrificiul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sacrificiul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sacrificiul scrisă de Chico Xavier. Sacrificiul a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sacrificiul este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Sacrificiul face parte din categoria Istorii Secrete. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 554 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sacrificiul și, de asemenea, sperăm că autorul Chico Xavier, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII SACRIFICIUL PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie Eve: Sacrificiul, de Anna Carey
Recenzie Eve: Sacrificiul, de Anna Carey
publicată la 2015-05-09 07:36:21
recenzie scrisă de Diana Suru
Recenzie „Sacrificiul” de Anna Carey
Recenzie „Sacrificiul” de Anna Carey
publicată la 2017-09-30 22:51:21
recenzie scrisă de Daniela
Recenzie "Sacrificiul din miezul iernii" de Mons Kallentoft
Recenzie "Sacrificiul din miezul iernii" de Mons Kallentoft
publicată la 2020-11-04 11:04:19
recenzie scrisă de Oana Maria Stefan
0 secunde