Rezumat Lumina celesta - Chico Xavier

Creațiile umbrei se mișcă în adâncurile văii umane... Sunt caracatițele milenare ale războiului și distrugerii. Ele se ridică din cenușă depusă de secole și amenință civilizația. Invadează țările și domină popoarele, pătrund în edificiile religioase și în cămine, anihilează ideile superioare care hrănesc umanitatea și îi despart pe frați, fluturând sabia morții. Cu toate acestea, vocea Pastorului Divin se înălță din zonele întunecate, unde se aud neîncetat urletele răului: Eu totuși vă spun: Fiți milostivi Iubiți pe vrăjmașii voștri Binecuvântați pe cei ce vă blestema.
Citește tot rezumatul cărții Lumina celesta... Faceți bine Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lumina celesta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lumina celesta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lumina celesta scrisă de Chico Xavier. Lumina celesta a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Lumina celesta este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Lumina celesta face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte rezonabil de groasă - are 200 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lumina celesta și, de asemenea, sperăm că autorul Chico Xavier, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde