Rezumat Acum 2000 de ani in urma - Chico Xavier

Publius Lentulus (Emanuel) Îl întâlnește pe Cristos pe malul Lacului Genizaret; Publius venise să Îl roage pe Iisus să-i vindece fiica, pe nume Flavia, bolnava de lepră. Copleșit de emoții pe care nu le mai simțise niciodată, el Îl aude pe Maestru spunându-i: „Ar fi fost mai bine dacă veneai în public și la lumina zilei, pentru a învăța o dată pentru totdeauna lecția sublimă a credinței și a umilinței.
Citește tot rezumatul cărții Acum 2000 de ani in urma... După mulți ani în care te-ai abătut de la calea binelui din cauza greșelilor tale grave, ai ajuns astăzi în punctul de cotitură al renașterii tale spirituale. Depinde însă de tine să profiți de el, fie acum, fie peste câteva milenii... Dar nimeni nu-ți poate impune ceva împotriva voinței tale, dacă tu vrei să nesocotești acest moment binecuvântat pentru un timp nedefinit!” Îl vede pe Iisus când se roagă. Chiar din acea noapte, starea sănătății fiicei sale se îmbunătățește vizibil, până când ea este complet vindecată. Care sunt urmările acestei întâlniri cu Maestrul Dumnezeiesc? - Flavia este vindecată. - Livia, soția lui Publius, o femeie patriciană, se convertește la creștinism. - Publius se întoarce la treburile lui politice, dar refuză să creadă că Iisus a fost Cel care i-a vindecat fiica. Emanuel povestește această experiență personală cu bogăția de detalii care caracterizează toate cărțile sale, astfel încât să putem reflecta asupra „momentelor” prețioase care ne sunt oferite de-a lungul vieții, momente ce sunt adesea irosite, întârziindu-ne astfel progresul și evoluția spirituală. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Acum 2000 de ani in urma?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Acum 2000 de ani in urma și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Acum 2000 de ani in urma scrisă de Chico Xavier. Acum 2000 de ani in urma a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Acum 2000 de ani in urma este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Acum 2000 de ani in urma face parte din categoria Istorii Secrete. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 496 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Acum 2000 de ani in urma și, de asemenea, sperăm că autorul Chico Xavier, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde