Rezumat Viata continua in lumea de dincolo - Chico Xavier

O carte despre multe elemente ce țin de propria noastră poveste în timp și spațiu, îndemnându-ne să medităm și să ne autoexaminăm, realizând că viața continuă, plină de speranță și efort, progres și realizări în fiecare sector al vieții cosmice, cu respectarea legilor divine.
Citește tot rezumatul cărții Viata continua in lumea de dincolo... Reîncarnarea rămâne o problemă controversată care continua să facă să curgă încă multă cerneală. Soluția ar rezida în raporturile analogice și, în principal, în legea ciclicității. Există, de exemplu, o analogie între comportamentul planetelor și cel al globulelor sanguine, și acest exemplu poate fi raportat la orice sevă vegetală; pot fi date astfel nenumărate exemple de fenomene ciclice, a căror sinteză este: un ciclu se închide după ce a răspândit viața prin ascensiunea și căderea să intre două nivele de densitați diferite. Tot ce este materie va deveni spirit.   Această viață de după moarte poate fi mai lungă sau mai scurtă, dar este finită ca durată, deci, la un moment dat, expirând timpul necesar de ședere în planurile subtile ale manifestării, omul trebuie să se reîncarneze. Aceasta se va petrece pe Pământ sau pe o altă planetă. Doctor Papus spune că: „Înainte de a reveni pe Pământ, sau pe o altă planetă, orice spirit vede încercările pe care le va avea de trecut și nu se reîncarnează decât după ce le-a acceptat în mod conștient”. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Viata continua in lumea de dincolo?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Viata continua in lumea de dincolo și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Viata continua in lumea de dincolo scrisă de Chico Xavier. Viata continua in lumea de dincolo a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Viata continua in lumea de dincolo este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Viata continua in lumea de dincolo face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 326 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Viata continua in lumea de dincolo și, de asemenea, sperăm că autorul Chico Xavier, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde