Rezumat Izvorul cel vesnic viu - Chico Xavier

Izvorul cel veșnic viu. Mesaje dictate de spiritul Emmanuel În paginile sale, această remarcabilă carte pune bazele Spiritismului creștin și tratează, printre multe alte subiecte importante, legile adorării, munca în societate, progresul, egalitatea, libertatea, justiția, iubirea, caritatea și perfecțiunea morală, precum și speranța și consolarea.
Citește tot rezumatul cărții Izvorul cel vesnic viu...   Comunicarea dintre lumea spiritului și lumea fizică este în firea lucrurilor, și nu implică nimic supranatural; de aceea, găsim indicii cu privire la aceasta la toate popoarele și în toate epocile; în prezent, este un fenomen generalizat și evident pentru toată lumea. Știm că educația cu bățul nu elevează caracterul și că discuția filosofică nu are nimic de-a face cu caritatea și justiția. Cu tot respectul pentru filosofia care pune întrebări și pentru știința care aduce răspunsuri, vom recunoaște întotdeauna și Spiritismul creștin Evanghelia Domnului, reînviată și activă, venită spre a instaura cu ajutorul lui Iisus religia cosmică a Iubirii universale și a Înțelepciunii dumnezeiești pe Pământ. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Izvorul cel vesnic viu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Izvorul cel vesnic viu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Izvorul cel vesnic viu scrisă de Chico Xavier. Izvorul cel vesnic viu a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Izvorul cel vesnic viu este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Izvorul cel vesnic viu face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 392 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Izvorul cel vesnic viu și, de asemenea, sperăm că autorul Chico Xavier, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde