Rezumat Amor si destin - Chico Xavier, Waldo Vieira

    Această carte își propune să afirme și să vă învețe pas cu pas că, deși nu îi poți scuti pe cei vinovați de suportarea consecințelor propriilor greșeli, nici nu este cazul să permiți ca cei învinși să fie lăsați neajutorați, atâta timp cât au acceptat ca lumina Ta (dumnezeiască) salvatoare să îi însoțească pe calea lor.
Citește tot rezumatul cărții Amor si destin... Această carte arată de asemeni și că, prin binecuvântarea Ta (dumnezeiască), mulți dintre delicvenții morali de ieri, care actualmente sunt răscumpărați, au devenit apoi mesagerii apelului Tău (dumnezeiesc) către mântuire pentru toți cei care au căzut, cândva, în capcanele năucitoare ale întunericului abisal (demoniac).      Fragment din volum:     "Revenindu-ne cât de cât din uimirea produsă de noblețea atitudinii fratelui Felix, am început să lucrăm împreună cu el, aplicând pase magnetice acelui prieten care, nefiind conștient de prezența noastră, rămase pierdut în propriile gânduri.     Ca răspuns la mâinile binefăcătorului care, asemenea unui expert, aplică energia magnetică, Nemesio manifestă deficiențele sistemului său circulator.     Inima lui, considerabil mărită, prezența defecte amenințătoare datorită rigidizării arterelor.     Nemesio, deși arătă bine în exterior, era grav bolnav interior.     Totuși, problema cea mai presantă în acel moment pare a fi arterioscleroza cerebrală, a cărei evoluție o puteam observă în mod clar, folosind instrumente medicale de foarte mică dimensiune.     Demonstrând vasta lui experiența medicală, fratele Ferix ne-a atras atenția către o anumită zonă a corpului unde sângele nu circulă corespunzător, și concluziona:     - Prietenul nostru se află în pericol, cheaguri de sânge se pot forma și, în plus, datorită hipertensiunii de care el suferă, un vas de sânge s-ar putea sparge.     De parcă ne-ar fi perceput intervenția și auzit conversația, ginerele lui Pedro, ce se odihnea în fotoliu, răspundea instinctiv interogatoriului plin de afecțiune la care îi supuneam memoria, clarificând toate îndoielile noastre prin intermediul unor reacții mentale specifice. Credea că doar își imaginează lucruri, fără să realizeze ce ne dezvăluia - un proces similar cu ceea ce se petrece în timpul examenelor clinice, când doctorul încurajează pacienții să vorbească despre istoricul lor medical. Și-a amintit ușoară stare de amețeala pe care o experimentase în ultima vreme.     Răscoli prin memorie, răspunzându-ne la întrebări. Își amintea evenimente din trecut, concentrându-se pe toate detaliile. Reconstitui, pe cât posibil, momentele de disconfort pe care le experimentase subit, odată cu starea de leșin de acum câteva zile, de la birou. Pe neașteptate se simțise fără vlagă. Absent. Gândurile lui dispăruseră, ca și cum fuseseră strivite cu un ciocan interior. Un leșin îngrozitor ce părea să nu se mai termine, când în realitate dură doar câteva secunde." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Amor si destin?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Amor si destin și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Amor si destin scrisă de Chico Xavier, Waldo Vieira. Amor si destin a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Amor si destin este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Amor si destin face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 303 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Amor si destin și, de asemenea, sperăm că autorul Chico Xavier, Waldo Vieira, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde